Kære allesammen..

I ønskes en rigtig glædelig jul og jeg håber at I alle får en dejlig juleaften med masser af godt samvær, hygge og ikke mindst god julemad. IMG_3377

Reklamer

16 thoughts on “Kære allesammen..

 1. Du og din dejlige familie ønskes også en rigtig glædelig jul og med hyggelige juledage der følger. Håber vejret ikke er for hårde ved jer..

 2. Kære Annemarie
  Tusind tak og jeg håber I får en dejlig jule og at du får tygget dig gennem en masse dejlig mad og godter.
  Knus

 3. Kære Annemarie, året 2013 blev et barsk år for dig og din familie. Må I få en glædelig jul sammen og må 2014 blive et lyksaligt år for jer 🙂

 4. Du og dine kære ønskes en rigtig Glædelig Jul fra det fjerne. Følger dig og beundrer dit mod, din styrke og din åbenhed. Tak fordi du deler med os.

 5. Tak og herfra sendes også de bedste ønsker om en rigtig glædelig jul til dig og dine. Jeg håber du får spist en masse af al det der både smager godt og feder, også selvom det er i mosform.

 6. Kære Annemarie.

  Tak for alle de mange gode juleønsker! Jeg ønsker dig og familien en rigtig glædelig jul. Jeg håber, du kan tygge bare noget af julemaden. Må dit 2014 blive bedre end sidste halvel af 2013.

 7. Glædelig Jul til dig og familien♥ Samtidig ønsker jeg dig et fantastisk 2014!! 2013 har været udfordrende men er så stolt af dig og hvordan du har håndteret den svære sygdom. Knus og varme tanker!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s