Lidt mere fra Lübeck..

bl.a. denne herlige telefonboks. IMG_2969 IMG_3128 Jimmi og svoger Dan. IMG_3153 Min søster My der køber champiogn i dildsauce. IMG_3166 Vi var også inde i marcinpanhuset. IMG_3234Lidt julelys på facaden.  Lübeck 14-12-2013 Lübeck 14-12-20131Hængelåse på kyssenes bro.  Lübeck 14-12-20132Lidt bygninger i Lübeck. Lübeck 14-12-20133Fra julemarkedet.  Lübeck 14-12-20135Der blev solgt lidt forskelligt bl.a. huer og vanter, og div. lysestager.  Lübeck 14-12-20136 Og figurer. Der var lidt af hvert til salg på julemarkedet, og der var mange mennesker, men ikke værre end at man kunne komme rundt og kigge.

Reklamer

19 thoughts on “Lidt mere fra Lübeck..

 1. Der er godt nok blevet hængt mange kærlighedsløfter op på den bro 🙂 Jeg har læst, at nogle steder er de blevet forbudt at hænge op, simpelthen fordi de efterhånden kommer til at veje så meget, at de kan skade broen 🙂
  Der bliver solgt lidt af hvert på de markeder, men det er sjovt at gå rundt og kigge.

  • Ja og hvor mange mon holder ? ;-D Det tænker man jo ikke lige på, at de kommer til at veje meget, men mange låse små gør en tung bro! Der var ikke lige noget der hev i mig på det markedet, andet endt at vi købte nogle flødeboller, 4 forskellige men de smager ens, så det var meget skuffende. Og jo så købte jeg nogle marcinpanfrugter i marcinpanbutikken, lidt marcipan skal man have med hjem fra Lúbeck.

 2. Hold da op en masse hængelåse. Det er en rigtig sød tradition, så længe broen bare ikke falder sammen under vægten.

 3. Så hyggelig bilder du serverer … Lübeck ser veldig koselig ut. Har faktisk tenkt på at dit måtte det være fint å dra på førjulstur.

  Ser nede på bloggen at lillegutt har fylt et år allerede. Som den tiden har gått! Syns ikke der er lenge siden han ble født.

  Godt å se at du stadig blir bedre også …. håper du kan nyte litt av all den gode maten som serveres i forbindelse med julen 🙂

  Ha en fin førjulsuke …. klemmer fra Irene

  • Tusinde tak, ja det går hurtigt med de små de bliver hurtigt store, og jo jeg nyder da førjulen, heldigvis kan jeg spise selv, men det skal bare være blød mad. ;-D Klem fra mig.

 4. Fine billeder, trods det fugtige vejr – og det er minsandten lykkedes dig at finde en motorcykel at forevige 😀

 5. Lyder som en rigtig dejlig tur…vi var dernede for nogle år tilbage, i en weekend. Super dejligt og har også været de fleste af de samme steder som jer. Det må have været lidt af en hård omgang at høre frem og tilbage samme dag, så vidt jeg husker tog det 3-4 timer at komme derned.
  Hav en rigtig god jul med familien 😉

  • Det var hårdt, men heldigvis var der god plads i bussen, og tæpper så jeg fik en god lur både frem og tilbage på turen. ;-D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s