! Øv, jeg kom ikke hjem på orlov..

da jeg vågnede med feber, for høj puls, og bare generelt dårlige værdier. Der blev taget blodprøver, røntgenbilleder og lagt venflon, men da mine årer er blevet så tynde af alt det prednisolon, så måtte sygeplejersken, der havde prøvet 3 gange,  tilkalde en anastæsi-sygeplejerske til at lægge venflonen. Desværre er det også “gået i stykker”, dvs. at væsken løber ved siden af, så nu venter jeg på en anden sygeplejerske der kan lægge droppet.

Blodprøver viste forhøjede infektionstal, meget meget lave hvide blodlegemer, som i at jeg slet ikke har noget immunforsvar tilbage. Og så kan høj puls skyldes at jeg ikke flere dag har spist, når man så begynder at spise “normalt” igen dvs i mit tilfælde får de drikke jeg skal have, kan få for meget af nogle salte og for lidt af magnesium og fosfat, det får jeg så som tilskud ved siden og så noget andet sondemand. Røngtenbillederne viste “snot på lungerne” en lungebetændelse, så jeg får et bredsprektet antibiotika, får målt væskeindtag og væske-afgang Og så har fået en pepfløjte til at puste i, det skulle hjælpe med at få hostet slimen op. Så det var lidt af en nedtur ikke at komme hjem i dag, det varer nok nogle dage siger de søde læger heroppe, men så må det bare være sådan, jeg skal bare blive rask igen. Og nej plastret med bamserne er ikke som trøst, de kunne bare ikke lige finde et uden, så jeg sagde pyt da! Har sendt et billede til Naja jeg tror hun synes det er fint.  P1000173

Reklamer

40 thoughts on “! Øv, jeg kom ikke hjem på orlov..

 1. Det søde plaster er da en trøst midt i alt det, du slås med. Og sikke noget med alle dine slanger – øv at du ikke kom hjem! Men med en lungebetændelse oveni er det nok bedst, at du er på hospitalet, indtil tallene er fine igen.
  Jeg tænker på pilespillet, du har fortalt om tidligere. Måske skulle du bare have en skive at skyde til måls efter, så tiden i hospitalssengen kunne gå lidt hurtigere. Klem!

  • Jeg bliver her indtil jeg er helt frisk igen, og det bliver man jo ikke på et par dage med en lungebetændelse. Klem

 2. Øv Annemarie, og jeg kan godt se gennem plasteret at du har været svær at stikke i. Jeg håber at behandlingen snart får bugt med bakterier og at immunforsvaret kommer op i omdrejninger igen. Håber Jimmy kan finde nogen, der kan køre ham på besøg hos dig. Knus

 3. Årh altså!!! Men det vigtigste er at du bliver rask igen – og får det godt 🙂 Ja fint plaster 🙂 Håber du får nogle besøgende – så går tiden altså hurtigere på et hospital.

 4. Sikke noget møg, men med feber og lungebetændelse og ringe immunforsvar, så er du vist bedst hjulpet med at blive på sygehuset. Håber Jimmy får kørelejlighed til Hillerød.
  Stort og varmt knus til dig. 🙂

 5. Øv altså, sikke et liv du har i øjeblikket, det er bestemt ikke misundelsesvlrdigt. Det er svært ikke at få nedtur, når man nu har glædet sig til et par timers orlov i eget hjem.

 6. Ej altså, nu lød det ellers lige som om, det gik lidt bedre. Og så lungebetændelse oveni. Og sarte blodårer at stikke i. Men de der venfloner er nu tit noget bøvl, hvis sygeplejersken ikke er lidt fiks. Både Gemalen og jeg har døjet med at få dem lagt rigtigt. En pep-fløjte lyder sjovt, men er det garanteret ikke – hvad er det?

  Og så siger vi, at det meget snart vender, og du får det bedre. Sgu!

  • Jeg troede også at det gik bedre men det gjorde det så ikke! En pepfløjte skal give lidt modstand når man puster ud det kan hjælpe mig til at få slimen hostet lidt lettere op. Og det skal nok vende, I mener det jo i en god mening.

 7. Øv øv øv!! Men det lyder til at det er bedst du bliver♥ En ordentlig omgang du er igennem…….. Ønsker dig alt det bedste søde. Så godt at høre fra dig for man kan slet ikke lade være med at tænke på hvordan du har det. Ønsker dig en god weekend hvor det SKAL gå fremad. Knus til dig seje Annemarie♥

 8. Hvor er det godt, du bliver på hospitalet. til du har det bedre, også selvom du er lidt skuffet over ikke at komme hjem til weekenden. Med alle de symptomer/lidelser du har, ville du slet ikke være parat til at komme hjem igen. Vent til du er klar!

 9. Puha. Ved slet ikke, hvad jeg skal sige … de andre har allerede sagt alt.
  Men du får lige et cyberknus her fra Havdrup, og så håber jeg dæleme, dine leucocytter får gang i produktionen igen hurtigst muligt.

  • Nej det kan være svært at finde ord men tak får cyberknus, og mine tal er ved at blive fine igen, men det varer nok noget før at immunforsvaret er oppe på fuld styrke igen.

 10. Øv, altså, hvor ku’ jeg godt unde dig, at du ikke skulle igennem alt det bøvl, der følger kemo. Det er bare så typisk, at der skal en lungebetændelse ind over, når tallene er i 0. Hold modet oppe og fanen højt, vi er mange, der håber og ønsker dig alt det bedste. Må den her nedtur blive hurtigt overstået.
  Knus fra Vestegnen.

 11. For Sørensen da også. Og gid fanden havde…. og sådan kunne man jo blive ved. Jeg kan også bruge ordene på at ønske dig fri for lungebetændelsen, så du forhåbentlig får det bedre. De bedste tanker og knus herfra.

 12. Kæmpestor medfølelse og god bedring herfra…
  Nu har du været nok igennem kære Annemarie!
  Jeg er glad for at de tager sig så godt af dig på Hillerød som er et dejligt hospital.
  Min datters gudmor er overlæge og kirurg deroppe og hendes mand også..:-)

  Stort trøsteknus fra Lisbeth

 13. Snakk om uflaks … lungebetennelse midt oppe i alt det andre. Men som du skriver, så er jo motstandskraften svekket. Måtte du bli fort frisk så du får reise hjem. Trygt på sykehus, men det er jammen best å være hjemme 🙂

  God bedring, vennen …. Ireneklemmer til deg

  • Ja det er uheldigt, men de passer godt på mig her på sygehuset, men jeg ville da allerhelst være hjemme.
   Knus og klem fra mig

 14. God Kväll ! Det har varit så mycket att göra här så jag har inte haft tid med bloggen. Men nu tar jag mig lite tid.Usch att du ska behöva vara så dålig !!!!!! Bäde jag och Lilly blir väldigt ledsna när vi läser om hur du har det. Vi hoppas av hela våra hjärtan att du blir bra och pigg igen. Ha det bra !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s