!Her ligger jeg..

dvs lige da jeg tog billedet lå jeg ikke sengen, men ellers ligger jeg på Herlev Hospital og har gjort det siden torsdag eftermiddag. Kvalme og opkastninger, smerter og svamp i munden gør nu livet og indtagelse af føde noget besværligt, også selvom jeg får sondemad, så kan man stadig kaste op og være forkvalmet. Vi prøver med kvalmestillende piller, små måltider, smertestillende (morfin og pinex) de skal nok få hjulpet mig, de sender mig i hvert fald ikke hjem før de har styr på mig og maden. Så beklager lige at jeg ikke kommenterer, min iPad vil ikke samarbejde lige i øjeblikket, har ikke energien til at finde ud af det, men jeg læser med hos jer. Vender tilbage når jeg har det lidt bedre. P1000062 P1000060 P1000061

Reklamer

45 thoughts on “!Her ligger jeg..

 1. Øv, men godt at du er et sted hvor kompetente mennesker gør hvad de kan i stedet for at ligge derhjemme og være usikker på om dette eller hint er alvorligt nok til at du skal have fat i en læge eller ej. Nu er du der og det i sig selv må give lidt ro til at blive bedre.

  Men øv… ja… meget øv. Sender dig masser af gode og rare tanker her fra os.

  …. og så forresten.. drop det der med at kommentere fra iPad… det driller stadig mig, og jeg har heller ikke kunnet løse det. Selv Inge måtte overgive sig da hun så hvad problemet egentlig var.

  • Ja det er øv men bedre at ligge her under opsyn. Hos nogle kan jeg kommentere ellers må jeg nøjes med at læse med. Varme tanker til jer begge to og hils i Roskilde

 2. Åh søde!!!! Håber du hurtigt får det bedre – sikke noget møg. Og godt at de gør alt for at du kan spise normalt og få det bedre. Sender dig masser af kærlige tanker! Knus

 3. Det er ikke til at holde ud at tænke på, at du skal igennem endnu nogle uger, før det bliver bedre. Jeg håber inderligt, man hurtigt får styr på din kvalme, så du kan få noget føde i dig.
  Mange varme tanker fra mig til dig.

 4. Hold nu op Rejen. Her har jeg ikke været så meget på bloggen og læse så nu at du er kræft ramt. Det gør mig virkelige ked af det. Men det lyder til at der er styr på det og at du bliver behandlet godt af lægerne mv. Så alle mine varme tanker går til dig og at du snart kommer ud fra sygehuset. Det er jo så meget bedre at være hjemme. 😉 God bedring og stort virtuel kram her fra

 5. Allerførst vil jeg undskylde at jeg har skubbet det så længe at skrive til dig. Jeg har læst baglæns efter jeg fik beskeden af hende der vi begge kender.
  Det er noget af en kamp du er igang med og skal bruges AL din tid på i ugevis fremover. “Det er hårdt, men nødvendigt arbejde at bekæmpe cancer”, sagde ex’ens onkolog!!! Som een der har stået ved siden af kan jeg bare nikke og erklære mig enig. Jeps det er fandens forbandet hårdt og helt helt urimeligt ubehageligt,,,,,,Men NØDVENDIGT!!!

  Heldigvis, hvis man ellers kan tillade sig at bruge et sådant udtryk i en kommentar om dit livs hårdeste kamp, er de ret dygtige til at angribe lige nøjagtigt en cancer placeret der hvor din sidder på Herlev. Min far var det samme igennem for 12 år siden, og han havde egentligt en masse imod sig….dårlige kostvaner, overdreven alkohol, manglende motion osv osv, men har er her skam endnu og bliver 82 om lidt.

  Kære Annemarie…..Læn dig tilbage og saml kræfter. De allergodeste ønsker og tanker herfra.
  Knus

 6. Rigtig god bedring til dig og hold ud, selvom det virker somom det er slemt for dig i øjeblikket. Kh Marianne

 7. Kære Annemarie, når du har det sådan, så er det rigtige sted at være netop der, hvor du er. Knus og masser af varme tanker. God bedring og som Anette så rigtigt og godt skriver, læn dig tilbage og saml kræfter.

 8. Kære Annemarie,
  Jeg er meget ked af at høre at du er så hårdt angrebet af dine behandlinger.
  Håber man finder lige det der kan hjælpe dig til at få det bedre og kan komme hjem igen.
  Varme tanker til dig fra mig ♥

 9. Kære Annemarie

  Hvor er det godt, at du nu er på Herlev hospital, så der kan komme styr på alt det, du døjer med lige nu. Det er sørme en sej kamp, du skal igennem. Jeg ønsker dig snarlig god bedring.

 10. Åh altså. Stakkels dig – hvor gør det ondt at læse.
  Det er godt, du er på hospitalet, men selvfølgelig er det altid bedre at være derhjemme – mad skal du jo dog have, og så er det godt, at der er nogen, der kan tage hånd om dig.
  Alt det bedste … Ellen

  • JA det godt at der er nogen der passer på en men jeg er gevaldigt savnet derhjemme af både mand, kat fisk og gråspurve. 🙂

 11. Øv, øv, øv – det er vel nok noget møg. Jeg håber de kan hjælpe dig på nogenlunde fode igen, så du snart kan komme hjem. Det er aldrig sjovt at være indlagt, men til gengæld er du i de bedste hænder.

 12. Godt du er i gode hænder!
  Jeg har lige læst baglæns i dine blogs og tænker at det er fantastisk at du skriver blogindlæg. Flot at du har det overskud!
  Jeg har som altid nydt dine billeder. Efterårsfarverne er simpelthen så skønne!
  Håber du snart får det bedre!

  • Jeg prøver at skrive ind imellem smerterne og kvalmen er bare lidt ked at jeg ikke kan nyde skønne farver udenfor lidt mere. Og tak

 13. Kære Anne Marie – er ked af at læse du er indlagt – men omvendt godt at de tager så godt hånd om dig. Jeg tror det er godt at komme lidt af med sine tanker om sygdom – eller beskrivelse hvis man da har overskud til det. Jeg håber du snart er på højkant igen! Klem

 14. Hvor er der hårdt, at man skal blive så dårlig af behandlingen. Jeg håber, at det snart vender for dig… Rigtig god bedring knus

 15. Øv hvor er det træls. Sidste weekend var jeg sammen med en der var nøjagtig det samme igennem for 10 år siden, som du er nu. Det bar utroligt hårdt for hende men i dag stortrives hun. Alle gode ønsker om at det snart bliver bedre.

 16. Godt de tager vare på dig og ikke udksiver dig før der er styr på situationen. Tænker på dig og håber du snart er hjemme hos Jimmi igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s