Selvforkælelse.

Jeg har købt gaver til mig selv, nu da jeg har fået lidt penge for kritisk sygdom. En Iphone 5, 16 GB, 1 stk. Iphad Mini 64 GB. Så har jeg lidt at lege med når jeg sidder og venter på hospitalet. Og så en tørretumbler så jeg ikke skal bruge energi på at hænge tøj op, det er også bedre for kælderen så bliver der ikke så fugtigt. DSCF2390

Reklamer

34 thoughts on “Selvforkælelse.

 1. Det er en rigtig god idé med lidt selvforkælelse. Du bliver garanteret glad for din iPhone 5 – jeg har selv en. En iPad er sikkert rigtig lækker at have.

 2. Lille Reje, Lille Reje fik en kjole ny.
  nåh nej det var en Iphone ny,
  holdt så meget af den,
  sov med den om natten.
  Det gør du nu næppe, men god fornøjelse med den og tumleren.
  PS Det nytter ikke noget, at hvis du har set noget tårepersende på Iphonen, at putte den i tumleren 🙂

 3. DET lyder som en vældig god ide. Man skal være god ved sig selv og nyde det man kan. For pokker jeg synes virkelig det er en lortesygdom.

 4. Tillykke med dine gaver. Det er fedt med en iPad, og du fortjener at gøre lidt godt for dig selv.
  Jeg har selv gjort lidt det samme (selvforkælelse), for noget godt skal der da også komme ud af den lortesygdom, og nu hvor vi får lidt penge som kompensation, er det heldigvis også muligt.
  Og til Rimkogeren: Jeg sover skam med min iPad om natten, for jeg læser ebøger på den. Og falder i søvn, mens jeg læser 😀

  • Hvor får I penge fra pga sygdommen? En forsikring? Tillykke med selvforkælelsen, det lyder som noget du nok skal få glæde af. Pøj pøj med behandlingerne. Gid de må virke og ikke give dig alt for mange gener.
   Venlig hilsen Else Marie

   • Jeg svarer lige på begges vegne mht. pengene: Det er en ekstra udbetaling, vi kan få via pensionsselskabet i forbindelse med at blive diagnosticeret med en “Kritisk sygdom”, hvilket kræft naturligvis hører under.
    Jeg fik oven i købet to portioner, fordi den ene var gennem min arbejdsgiver (jeg fik diagnosen inden jeg officielt var stoppet, og Annemarie er jo stadig i arbejde), og den anden var gennem en af mine pensionsordninger.

 5. Hvorfor skal vi snydes for et billede af din nye tørretumbler, om jeg må spørge 😉 Ih, hvor er det en god ide, at du forkæler dig selv lidt. Du bliver helt sikkert glad for alle tre ting.

 6. Tillykke med erhvervelsen. Jeg købte lige nøjagtig sådan et sæt den dag, vi fik info om tilbagebetaling af skat. Så kommer man langt. Jeg har senere købt eksternt tastatur til ipad’en, så er det lettere at besvare mails.
  Tørretumbleren er mine forældres gamle, fra deres tidligere hus, den kører fint endnu 🙂

 7. God idé. Når nu det hele ikke kan være anderledes, så kan man da lige så godt prøve at få noget godt ud af det. Så til lykke med den. Har ikke selv en, men forestiller mig, at man kan bruge mange timer på sådan en tingest.
  Knus.

 8. Det lyder altså som en rigtig god ide. Både legetøjet til dig selv og legetøjet til kælderen.
  Det er jo mange timer du skal bruge på hospitalsdelen og så er der ikke også tid til ‘leg’ i kælderen 😉
  Tillykke med indkøbene 🙂

 9. Kan godt forstå du har brug for selvforkælelse – det er vigtigt – og du bliver garanteret glad for begge dele. God weekend 🙂

 10. Du har valgt gode gaver til dig selv!

  Jeg er sikker på at du bliver superglad for det hele… og det er godt at du har sikret dig lidt underholdning til de mange timer du skal tilbringe på hospitalet. Så føles det ikke helt så forfærdeligt bare at sidde og sidde og sidde…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s