Sidste kanotur for i år.

Så fik vi også en lille efterårstur på Furesøen, der dog ikke er begyndt at falme så meget endnu. Det var en dejlig tur, dog lidt blæsende men skønt når vi var i læ. Der var en del både på vandet, tror der var en lille konkurrence.  IMG_4274 IMG_4278 IMG_4294 IMG_4301  IMG_4311 IMG_4318 IMG_4319 Så nu går der en del måneder før vi kommer ud igen, men sådan er det jo hvert år.

Reklamer

20 thoughts on “Sidste kanotur for i år.

  1. Weekenden har i den grad indbudt til at bruge naturen. Vi har også været ude at nyde. Vi bliver bare på land. Jeg kan godt forestille mig, at det må være dejligt at drive afsted på søen.

  2. Og du ser ud til at hygge dig i kanoen 🙂 Det var et skønt vejr i går, lige til at nyde de sidste timer med kanoer og motorcykler 🙂 God mandag til dig.

    • Ja jeg var godt polstret mod vinden, og en lille powernap fik jeg også, og ja himlens blå farve er så smuk i øjeblikket. ;-D

  3. Sikke nogle dejlige billeder af sæsonens sidste kanotur. Det er godt, at du er pakket så godt ind i din sovepose. Nu kommer efteråret og vinteren for alvor og vi kan bare glæde os til den næste sæson.

    • Ja nu kan så slappe lidt af og hygge indendørs og så glæde os til næste sæson, når mørket har varet for længe. ;-D

  4. Ligner en rigtig hyggetur med indbygget hule-hygge mellem sivene. Dejligt.. Må være lidt sært både at stille MC og kano væk for sæsonen…

    • Det er underligt når sæsonen er slut, men måske ville man ikke glæde sig så meget hvis det var helårsfornøjelser. ;-D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s