Rosens dag..

Var i dag, søndag, men vi holdt den i går. Vi indkøbte 4 slyngroser, en til forhaven i mørkerød; That’s Jazz, 3 til havehegnet; 1 lys rosa til hvid; New Dawn, 1 gul; Chinatown og 1 koralrose til rosa; Coral Dawn, alle med dufte. 1 clematis blev det også til. Det bliver rigtigt flot til næste år når havehegnet bliver malet sort og så med roser der klatrer op af hegnet. DSCF1139 DSCF1145 DSCF1146 DSCF1147 DSCF1148 DSCF1149 Jo der findes mange have-glæder.

Reklamer

20 thoughts on “Rosens dag..

  1. Jeg håber simpelthen, du inviterer til ‘Åben Have’ om et par år! Jeres have bliver bare helt vildt frodig og flot. Hvor gør I altså meget ud af det 🙂

  2. Ja I gør rigtig meget ud af haven, men mon ikke det er typisk når man kommer fra en lejlighed, så skal hvert minut ude i haven nydes i fulde drag. Det bliver så flot med alle roserne på den sorte baggrund.

  3. Dejlige roser. Jeg har ikke mange roser i haven, kun en lyserød New Dawn, som snart blomstrer. Tænker på slyngroser op ad terrasse-hegnet. Glæder mig til at se dine kommende rosebilleder.

  4. Og som sædvanligt et billede af en arbejdende mand 🙂 Det er fine ting, I har valgt. Til næste år vil det rigtigt lyse op i jeres have.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s