Farvel Fetti.

Vi har i går sagt farvel til Fetti, hun var blevet en gammel dame, og vi ville gerne at hun kom herfra imens hun havde lidt værdighed i behold. Vi savner hende.

IMG_1508

blødgør

Reklamer

28 thoughts on “Farvel Fetti.

  • Ja vi havde jo håbet at hun kunne holde lidt længere, men det ville være synd for hende at blive ved med at holde liv i hende. Knus

  • Ja nogle gange ville det være humant hvis man også kunne gøre det med mennesker der selv ønsker at slutte pga sygdom.

 1. Føler med jer – det er trist men i har gjort det bedste for hende. Der er ikke noget at sige til, at i savner hende ♥

 2. Ja det følger jo desværre med når man holder dyr men det bliver aldrig lettere 😦
  Kan godt forstå at I savner hende…stort knus til jer ❤

 3. Ja man fäster sig hårt vid djur. jag kommer ihåg när vår hund blev sjuk och hur ledsen jag var när den dog. Ha det bra !

 4. sidder med en klump i halsen og en tåre i øjenkrogen , tænker på jer❤ men ihar gjort det eneste rigtige , i gav Fetti et godt liv ,men hun fik lov til at beholde sin værdighed til det sidste ,hun har det godt i hendes kattehimmel.
  jeg kan bestemt godt forstå i føler smerte og tomhed nu ❤❤

 5. Det gør mig ondt at høre vejen er tung at gå, også selv om man ved, at det er det bedste man kan gøre. Knus…

 6. Det er jeg da ked af at høre. Man kunne bestemt ikke se hun var 13 år. Vi måtte aflive en af vores katte for 2 år siden….det var hårdt. Og vores den gamle, som er 16 år har gigt og vralter lidt rundt….jeg regner heller ikke med at den holder så længe endnu. Men man knytter sig jo alligevel en del til de små firebenet 😉

  • Her på det sidste kunne man godt se at hun var sløj, hun havde gigt og allergi og kunne ikke passe sin pels længere, men jeg valgte at vise billeder da hun var flot. Og ja man knytter sig til dem.

 7. Nåååhhh, det var sørgeligt. En tung beslutning, men jeg er sikker på at du har gjort dig mange overvejelser. 13 år er jo egentlig ikke usædvanligt for en velpasset kat, og det der med værdigheden er et vigtigt argument.

 8. ja det er sørgeligt, og vi har tænkt over det et stykke tid og jo det er også vigtigt for dyr at bevare lidt værdighed.

 9. Det gør mig ondt at høre, at I har måttet tage afsked med smukke Fetti, Annemarie.
  Vi ved jo, at når man anskaffer sig et kæledyr, anskaffer man sig også en sorg. Det tænker man slet ikke på, når det nye familiemedlem ankommer, men hvor er sorgen dog stor, når de skal herfra. Hvor gammel blev Fetti?
  Jeg kan tænke mig, at Trunte også sørger.

  • Mange tak Lone. Hun blev 13 år og jo Trunte sørger også den første dag spiste hun slet ikke og gik rundt og ledte efter hende og faldt først i søvn sent på aftenen, men nu går det bedre, hun får også mere opmærksomhed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s