Frederikssund og krydderier

Vi var en tur til Frederikssund Vikingemarked i går, normalt plejer vi at være der i weekenden når Vikingespillet åbner, men i år har vi besluttet at tage ud i kanoen (hvis det altså ikke vælter ned med regn) og fejre Skt. Hans. Men vi ville da lige tage en tur derop og hilse på, vi skal i juli afholde et mc-træf,  Vmax Nordic Meet, hvor Vikingerne holder åbent en uge ekstra, for at hjælpe os med at gøre det til et festligt træf. Men jeg var nødt til at tage derop for “min” krydderidame var der kun 1 dag, og jeg var løbet tør for de gode krydderier hun selv laver. Så der blev handlet lidt, men man kan også bestille over nettet, så tager hendes mand (der arbejder i Danmark) det med og sender det med det danske postvæsen, det er lidt dyr at få pakker sendt fra Sverige, så det er da en god service. Krydderierne kom da også straks i brug til lørdagens aftensmad, grillet kylling og kartofler og  lidt grønt til.

DSCF1053  DSCF1050 DSCF1063 DSCF1065 DSCF1067 DSCF1070 Vikingemarked 22-6-2013 DSCF1078

20 thoughts on “Frederikssund og krydderier

 1. Håber I får oplevet Sankt Hans i kanoen, selv om her i Nordjylland ser det noget gråt ud. God søndag til jer 🙂

 2. Ohhh, det ser godt ud altsammen – lækker mad og hyggeligt marked.
  Tak for link – en bonus var, at hun på sin hjemmeside har datoer på mange spændende markeder i Sydsverige (og to i DK) for resten af 2013 🙂

   • nej det er så nemt. Den lette måde er at købe persille mv med rodsystem i f.eks netto. Adskille dem og plante hver enkelt plante ud i en potte eller et bed. Husk god jord. Det er nemmere og nok også billigere end at så. Stort set alle planter overlever ved denne metode. 😉

 3. Det ser dejligt stemningsfyldt ud. Og menuen er da heller ikke så tosset. Jeg håber, at I får nydt en god Sankt Hans aften.

 4. På min vej gennem en uges blogland runder jeg lige det her, og det ser da ud til at være en formidabel krydderidame du har fundet dig der… det er da vist én til bogmærkesamlingen… tak for det.

  Maden ser altså rigtig seriøst god ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s