Fint besøg i Sydhavnen.

I går formiddags da jeg var ude og gå en tur i min frokostpause så lå disse tre smukke skibe i havnen. Der var rigtig mange der kom ud for at se på skibene, det er ikke så tit der sker noget spændende i vores ende af havnen. Selvfølgelig havde jeg i går ikke taget kameraet med, (jeg plejer ellers altid at tage det med på min daglige frokostgåtur) men så er det jo godt at der er kamera i mobilen. CAM00090-1 CAM00091 CAM00094   CAM00105 CAM00108

Reklamer

14 thoughts on “Fint besøg i Sydhavnen.

  1. Smukke gamle skibe 🙂 Gad vide, hvad de havde gang i? Det røde hedder Lilla Dan og tilhører rederiet Lauritzen, og jeg har været med på et par småture for cirka 100 år siden. De andre kender jeg ikke – kunne du se, hvad de hed??

  2. Det ligner de tre, der bl.a. lægger til ved Hotel Admiral – Halmø og Lilla Dan, som fruen også siger … jeg kan ikke huske navnet på det tredje, som er det af dem, jeg ikke har sejlet med, men de kan alle ses liggende ved Hotellet med jævne mellemrum.
    De er meget smukke og velholdte.

  3. Hvor er de smukke. Jeg har en gang været ombord på sådan et gammelt sejlskib i en hel uge. Vi sejlede med Fulton i 8. klasse i stedet for den traditionelle uge på Bornholm. Det var en kæmpe oplevelse.

  4. Halmø lå fast foran Eigtveds Pakhus, da jeg arbejdede i Udenrigsministeriet, for jeg havde udsigt til det fra mit kontor. Jeg kender ikke de andre to. Der er ikke noget så smukt som gamle træskibe, og jeg synes, du har fanget dem godt med din mobiltelefon. Fantastisk hvad telefoner kan nu om dage.

  5. Med den fotokvalitet på mobilus behøver du nu ikke ærgre dig over det glemte kamera 🙂
    Rigtig god weekend; den skulle vejrligt være til såvel havearbejde som køre- og/eller sejlture!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s