Hun blev glad for at..

se sin Mormor, hun havde også fået sin mor til at ringe fredag morgen for at sige jeg skulle hente hende i dagplejen og selvfølgelig gik Mormor med for at hente Sveskemusen. Lillebror, som snart er på størrelse med storesøster, har opdaget sin stemme og den er lige så stor som ham selv, der bliver snakket og råbt, nogle gange så højt så han selv bliver helt forskrækket. DSCF9253  Her er Naja på vej hjem på sin motorcykel, der er fart på!DSCF9256 Hyggestund med Mormor i sofaen. DSCF9278 Elias der fortæller en masse til sin Mormor.DSCF9302 Lige nu står der to senge i stuen, de unge mennesker har købt nogle nye, og så kan Naja jo passende bruge dem i stuen som trampolin!DSCF9324

Elias er begyndt at få lidt grød og mos, uhm det kan han godt lide. Og de får begge to medicin for deres bronkitis, det forsvinder nok ikke før vejret bliver lidt lunere.

Reklamer

14 thoughts on “Hun blev glad for at..

  1. Sikke nogle dejlige billeder – de vokser jo med lynets hast begge to 🙂 Ja, deres bronkitis forsvinder nok, når det bliver lidt lunere i vejret. Klem og rigtig god søndag!

  2. Oh mormor blev lige så glad for at se den lille svedske.. 🙂 det er altså to skønne unger, jeg krydser fingre for varme og godt vejr, så de begge kan blive raske og slippe for medicin.Knus og god søndag.

  3. Nu må de da snart blive fri for deres vejrtrækningsproblemer der er lidt værre end alle vores småbrokkerier over det manglende forår… håber I har nydt tiden sammen til fulde 🙂

  4. Det er da fantastisk at Elias allerede har opdaget sin stemme. Nu vel jeg har ikke forstand på børn, men det forekommer mig at være tidligt. Skønne billeder af den lille familie. Der er ikke noget at sige til, at du er glad for at være mormor.

  5. Ja vejret er småting sammenlignet med al den sygdom de har været ramt..Og jo der blev nydt i allerhøjeste grad…-D

  6. For noen søte og gode barnebarn du har … Elias ser ut til å være glad i mat, han blir nok en stor og staut kar med tiden! Og Naja blir nok en "racer" på motorsykkel :o)God uke til deg!

  7. Han er en lille hurtig fyr, griber også fat i fingre og tøj for at hive sig op..Og jeg er glad for at være mormor, det er en dejlig ting.. 🙂

  8. Nej hvor er hun vokset!! Og i dagpleje? Sådan en lækker fræk unge ;-)Det er synd de skal være så syge hele tiden. Håber snart det går over.

  9. Hun er vokset, dagpleje har hun været i siden hun var ca 1 år..Og vi håber også at de snart slipper for alt det sygdom.. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s