Vejret..

gider jeg slet ikke tale om!! Og så bliver jeg lige hjemme et par dage mere og prøver at få rettet ryggen op igen, og at slippe af med den forkølelse som Jimmi har sendt videre til mig..Om jeg er træt af vinter og sygdom! Ja som bare pokker!!IMG_8612 IMG_8613

Reklamer

16 thoughts on “Vejret..

  1. Rigtig god bedring. Og forkølelse er da det sidste man har brug for, når det hele er ømt i forvejen. Jeg håber, at du trods alt hygger dig inden døre. God dag og knus..

  2. God bedring, du har da også bare samlet alt op i vinter.. Kan godt forstå du bliver inde og hjemme nogle dage.. Mon ikke du bare skal vente med at starte igen til efter weekenden.Knus og god bedring.

  3. Det er næppe nogen trøst, men min udsigt minder alvorligt om din. Øv! Stakkels dig, vil det sige, at du nu hoster oven i din forstrækning/fibersprængning. Det må da gøre grimt nas. Rigtig god bedring.

  4. God bedring! Ja vi har fået NOK af vinter!! Aargh så gå dog væk og gi' plads til foråret! Idag stod jeg op til sne her i Delft og var lige ved, at skrige højt ved synet af det! ØV! Vi har d. 13 marts idag så foråret er trods alt lige om hjørnet. Det siger jeg lige så meget for, at trøste mig selv… 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s