I stedet for en blomst..

fik jeg, af Jimmi, en halv times fodwellness i FEET A FISH i Lyngby Storcenter. En lidt speciel oplevelse, det kilder lidt i starten men er ikke ubehageligt og efter 5 minutter lænede jeg mig tilbage og slappede af. Supersøde og venlige “drenge” der gav en god betjening, det kunne jeg godt finde på at gøre igen. Tak til Jimmi for “blomsten”. IMG_1267 IMG_1277 IMG_1290 IMG_1294 IMG_1296 IMG_1304

Reklamer

16 thoughts on “I stedet for en blomst..

  1. Sikke en god ide. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve. I stedet for tager jeg nu til fodterapeut 🙂 God fredag til dig.

  2. Han er fyldt med gode ideer, ham din søde mand. Jeg har aldrig prøvet de fisk, elsker at komme engang i mellem hos min søde fodnusser.. :-)Fredagsknus fra mig til dig.

  3. Jeg tror på dig, når du siger, at det var godt … har ellers været en anelse skeptisk over for den form for wellness 😉

  4. Ih altså, hvor er du heldig 🙂 Donnaen og jeg kom forbi et sted inde i Kbh i forgårs, hvor man kunne prøve. Donnaen takkede dog nej, og jeg var ikke helt vild med at skulle sidde i et udstillingsvindue ud til gaden, så det blev ved tanken. Men jeg er dog sikker på, at jeg skal prøve en dag. Især, hvis det, som du skriver, kun kilder l-i-d-t?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s