Det er synd for dem..

Jeg tog en fridag i går og tog ned til den lille familie. Den lille sveske har stadig ondt i ørene, har været til ørelæge 2 gange, tirsdag og i går onsdag. De havde talt om muligvis at der skulle prikkes hul på trommehinden, men det så pænere ud da vi var hos ørelægen i går, men om eftermiddagen havde hun det ikke godt, og heller ikke hendes mor. Hun er  godt træt og det gør ondt på hende at hun ikke kan hjælpe Naja med at slippe af med smerten og Naja reagerer ved at græde og blive vred, det tror da pokker når man har haft smerter i flere dage. Lige pt har jeg ingen status på hvordan det går med hende, men hun skal have lagt nye dræn i på onsdag, der er ikke rigtig andre muligheder for at afhjælpe mellemøresbetændelser. Josefine har bestilt tid til zoneterapeut det bliver i midten af februar, for lige nu venter der en masse andre lægeundersøgelser for både Josefine og Naja. IMG_0452

Reklamer

20 thoughts on “Det er synd for dem..

  1. Åh ja … man ville bare SÅ meget ønske, at man kunne påtage sig den smerte for dem … se da bare på hendes øjne, det lille pus. Ih hvor det bare ikke er sjovt mere.Hvor er det altså synd, at så mange børn skal trækkes med de smertefulde øreproblemer – jeg fornemmer, at det er blevet et temmelig meget hyppigere problem, siden C var lille?

  2. å nej ,,,, jeg føler med lille Naja, hun kan jo ikke forstå hun skal ha det så dårligt,,, håber hun snart bliver smertefri det lille pus ❤

  3. Ja det er fa.. synd for dem, gid man kunne gøre noget der hjalp både på smerter og træthed.Jeg håber de snart kommer ovenpå igen, alle sammen i den lille familie.Knus til dig.

  4. Åh altså nej 😦 Det billede siger jo det hele. En syg, slatten og klatøjet lille Sveske og en mor, der er træt med træt på. Håber, I snart finder den tunnel, hvor der er lys for den anden ende.

  5. Åh, det er rigtig synd! Jeg tænkte, om Naj måske ikke kan tåle mælkeprodukter – det kan vise sig på denne måde, har jeg hørt. Klem!

  6. God bedring med hende! Jeg har hele mit liv døjet med ørerne så jeg har en idé om hvordan den lille stakkel har det. For ca 7 år siden fik jeg det gode råd, at holde mig fra mælkeprodukter også ost. Det hjalp! Jeg kan dog ta' det i små mængder når jeg ikke er forkølet eller har øren problemer.

  7. Zoneterapi kan afhjælpe flere ting. Vi må håbe, det også gælder Najas mellemørebetændelse. Hun ser udmattet ud den lille – og det bliver mor selvfølgelig også.Jeg håber ikke alle lægeundersøgelserne er noget alvorligt.God bedring til den lille familie.

  8. Både mor og datter er trætte. Josefine skal MR-scannet hovedet, hun lider af nogle svimmelhedsanfald, men scanningen var blevet udsat fordi hun gik gravid. Og tak.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s