Stakkels lille sveske..

hun har det slet ikke godt, hun har fået mellemørebetændelse igen, drænene er faldet ud. Det er utroligt at de dræn ikke kan blive siddende, men i morgen vil Josefine kontakte en anden ørelæge for at høre om det kan være rigtigt at de kun sidder nogle få måneder af gangen. Og stakkels mor og far; mor er i “bad standing denne” gang, det er kun far der duer (jeg fik dog også lov til at sidde og hygge lidt med hende men det var ikke meget. Hun har kun sovet lidt i nat, højst 1 time i dag, så nu er hun så overtræt så hun er slet ikke til at trøste. Men på et eller andet tidspunkt må hun falde søvn og forhåbentlig hjælper pencilinen hurtigt så den lille sveske kan få sit gode humør tilbage. Og Elias han er også snottet, så han får dryppet den lille næse med saltvand..Stakkels lille familie.IMG_0455 IMG_0487 IMG_0488

Reklamer

28 thoughts on “Stakkels lille sveske..

 1. Pyh ha, det må være hårdt med to syge småbørn. Jeg håber, de snart bliver raske igen.Jeg har haft mellemørebetændelse som voksen, og jeg skulle hilse og sige, at det rigtig pokkers ondt. Så der er ikke noget at sige til, at Naja ikke er rigtig tilfreds med tilværelsen.

 2. Det gør rigtigt ondt med mellemørebetændelse, jeg har prøvet det for nogle år siden, og det er ikke for småbørn, så det er meget synd for hende…:-(

 3. Stakkels Naja og godt at der er en, der dur 🙂 Håber at lillebror slipper blot med lidt snue. God bedring til dem

 4. Fra min datter kom i børnehave som 2 ½-årig og ca. et år frem fik hun den ene mellemørebetændelse efter den anden – og alt for meget penicillin. Ørelægen foreslog dræn, men det havde jeg ikke meget fidus til, så i stedet sendte jeg datteren til zoneterapi. Hun fik behandlinger over et halvt års tid, først en gang om ugen og derefter hver 4-5 uge – og hun fik aldrig mellemørebetændelse igen.Jeg har hørt fra andre, der havde samme gode resultat – måske er det også noget for den lille familie? Rådet er i hvert fald hermed givet videre ;-). Og … god bedring med Naja.

 5. Stakkels Naja 😦 jeg håber virkelig, at der snart er ophold i mellemørebetændelsen for hende …God bedring til hende …

 6. Sjovt, at Bente nævner zoneterapi – det er nemlig noget, der virker, så jeg synes bestemt, de skal forsøge sig med stakkels lille Naja. Det er så synd for de arme ørebørn, og kan man gøre en forskel med lidt trykken på fødder, sker der i hvert fald ikke noget ved at prøve.

 7. Åhhh den lille stakkel, det er ikke sjovt for hverken hende eller hendes forældre.. Jeg synes også zoneterapi lyder som en mulighed, det kan nok ikke skade at prøve, og jeg går ud fra de efterhånden gerne vil prøve noget andet end at få lagt dræn ind, som hele tiden falder ud. Håber ikke lille Elias bliver syg også..Knus til dig og god aften

 8. Øv, det er hårdt. Jeg blev jo ørebarn som voksen, og jeg skal hilse og sige, at det er noget af det mest onde… God bedring med den skønne..

 9. Det gør bare ondt at have mellemørebetændelse. Jeg ved hvad jeg taler om. Jeg døjede meget med det som barn. Tilsidst fik jeg mandlerne og polypperne fjernet. Så var det endelig slut. Det gjorde man åbenbart den gang.I dag får børnene dræn i ørerne, men rigtig mange må efter det flere gange. Synd for børnene ja også for forældrene.Håber snart de små bliver raske igen.

 10. Jamen lille trunte da!Sikke noget. Der er ikke noget værre end syge børn, man føler sig så magtesløs over at de små pus skal have det skidt.God bedring til alle

 11. Mine to drenge havde dræn og den mindstes faldt ud igen og igen, men den ældstes blev siddende i flere år, så det er vist lige almindeligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s