Kylling.

Najas tro følgesvend, og de to har tjekket at Elias legetæppe virker som det skal. Og skal de udenfor skal Kylling også have varmt tøj på, så han ikke fryser. I følge Josefine har de det allesammen godt og hygger sig, jeg glæder mig til at se dem på søndag. IMG_1798 IMG_1848

Reklamer

26 thoughts on “Kylling.

  1. Hihi, dejlig at kylling er blevet klædt godt på og kan klare kulden :-)Klem og en god dag – jeg kan godt forstå, du glæder dig til søndag!

  2. Var fannt du bilden nr 2? Det är ju mig du viser på bloggen din Reijen. Gapskrattar HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA !!!!!! Ha det bra !

  3. Hvor er hun en fornuftig kyllingemor hende Naja! Og det er også godt at hun tjekker om lillebrors ting nu også virker efter hensigten! Jeg håber alt er vel og han spiser og sover lidt?

  4. Jeg tror, at Naja er en god kyllingemor, og det er godt at hun nu har tjekket Elias' legetæppe, så kan det ikke gå helt galt; men der må være et godt stykke tid til han får brug for tæppet.

  5. Og bleen er på plads på Kylling, kan jeg se – så kan det jo ikke gå helt galt 🙂 Dejligt at høre, at den lille familie fungerer fint.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s