Julepynt og gaver

Så er julegaverne købt, det blev klaret på 2 1/2 time, og jeg fik også købt et par nye kørestøvler med lidt foer i, de gamle kunne ikke mere. Hmm kørestøvler tænker I, hun kører vel ikke på motorcykel nu! Nej det er til bilen, jeg har store tykke, varme og vandtætte støvler men jeg har ikke rigtig nogen fornemmelse for pedalerne i bilen når jeg har dem på, så de står i bilen sammen med: et par uldsokker, skibukser, ekstra tykke luffer, et uldtæppe og en sneskovl, bare for en sikkerheds skyld hvis bilen nu skulle finde på at strejke i vinterkulden.

Lidt nisser er der kommet op, ikke mange, for det er der ikke plads til og jeg har heller ikke behov for at pynte meget op. Så med sneen og et par stearinlys tæt så giver det en fin julestemning. Lige nu er jeg vist også mere i mormorstemning og det er en god stemning at være i.IMG_1953 Hr. og Fru FrostIMG_1973 Gammelnisserne, som Jimmis mor lavede til mig for nogle år siden.IMG_1974 Køkkenmusene som Josefine har lavet i trylledej, for mange år siden.IMG_1984Og Knud og Rosa som min mor har strikket også for mange år siden, så lidt julestemning er her i Rækkehuset.

Reklamer

22 thoughts on “Julepynt og gaver

  1. Knud og Rosa sidder hyggeligt i den store øreklapstol, jeg gider heller ikke overpynte, så forstår dig godt Du er en af de fornuftige med overlevelses pakke i bilen ,klogt af dig. dumt dem der ikke har skovl og tykke sokker med i bilen

  2. Mormorstemning må være aldeles dejligt 🙂 Lidt julepynt skal man jo ha', og hvis der knytter sig en historie til tingene, er de altid ekstra fine. Du er en fornuftig kone, hvad angår bilkørsel i vintertiden. Jeg kører helst heller ikke uden for byskiltet uden i hvet fald godt med overtøj. Gemalen derimod – suk!

  3. Mormorstemning kan da slå enhver julestemning af pinden. Skønne nisser.Julegaver på 2½ time kan jeg desværre ikke gøre efter, for den første times tid går på færgeturen til fastlandet 🙂 Derfor er jeg glad for, at nettet er opfundet.Ha´ en dejlig dag. Måske sner det ? Her har vi ikke fået mere end det lidt, som kom i går.

  4. Sikke nogle skønne nisser du har, og de har alle en historie med sig, så holder man også mere af dem. Da jeg var barn havde vi mange kravlenisser, og det var den gammeldags slags, bl.a. tegnet af Herup. Dem passede min mor godt på, desværre ved jeg ikke, hvad der blev af dem efter hendes død.Du er dog en fornuftig bilist i vinterkulden. Bare flere gjorde som dig!

  5. Der skal helst være lidt historie bag nisserne og ja jeg er en fornuftig kone, hvad angår om ikke at komme til at fryse..;-D

  6. Nettet er en god ting, der skal jeg også have købt den sidste gave..;-D her er det også holdt op med at sne, heldigvis..;-D

  7. Det er altså nogle søde nisser du holder dig. Og så kan jeg altså rigtigt godt lide at du har udstyret på plads i bilen her i vintertiden.. har du så osse en refleksvest?… i kabinen? (flere er altså blevet ramt da de gik ud af bilen og om i bagagerummet efter en refleksvest).. Men deler i øvrigt princippet.. husker en kold vinter for flere år siden hvor jeg pendlede i en ældre engelsk cabriolet… brrr.. der havde jeg en sovepose med osse..

  8. Lidt julepynt, ja måske! men godt 🙂 Varme støvler, hue, vanter, skovl og tæppe er et most at have i bilen på denne årstid, men ved aldrig hvornår man får brug for det.

  9. Fornuftig kvinde! Jeg helgarderer mig også mht. vinterudstyr i bilen … der skal simpelthen ikke komme noget som helst bag på mig i den forbindelse. John prøver at skjule, at han smiler overbærende. Men han kan så få lov til at være den, der sidder og hammerfryser, den dag vi sidder fast i en snedrive!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s