Jeg savner hende..

den lille sveske og glæder mig til “Gorm” han ankommer. Det kan ikke vare længe nu, hun er sat til den 9. december og det er jo lige straks. Jeg “snakkede” i telefon med Naja i går, det består i at hun siger: Hej Mormor, Naja og så bliver der vinket og nikket når jeg siger noget til hende. Forhåbentlig skal jeg ned til hende på lørdag og det glæder jeg mig til. IMG_1266 baby_15

Reklamer

18 thoughts on “Jeg savner hende..

  1. Og hun savner sin mormor.. 🙂 Nu må den lille gOrm godt snart komme ud og hilse på verden, så du kan blive mormor til to skønne unger.Knus og god dag til dig.

  2. Åhh altså – nu må han da godt snart titte frem! Det er spændende og jeg kan godt forstå at I glæder jer. I passer vel Naja imens?

  3. Nej farmor passer Naja, jeg skal være standby udenfor døren hvis nu farmand går i gulvet!!! og der skal jo også være nogen til at tage billeder af vidunderet når han er ankommet..;-D

  4. Det bliver da fantastisk med familieforøgelsen. Nu er der ikke længe til. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig – ja det gør I vel alle sammen.

  5. Jamen så kan det jo lige så godt være i morgen som om 14 dage. Jeg glæder mig til at se billede af ham. Ude i den virkelige verden hos far, mor og den skønne storesøster.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s