De tigger..

og ja jeg ved det godt, det er  min egen skyld. De plejer dog ikke at ligge så tæt, det må være en forglemmelse  fra deres side. Og det var ikke fordi vi spiste noget særligt ophidsende i går, en toast blev det til, jeg var for træt til at være kreativ i køkkenet, kl. 21.00 røg jeg i kanen og sov til vækkeuret ringede, jeg plejer ellers altid at vågne en halv time før det bimler. IMG_1770 IMG_1771

Reklamer

26 thoughts on “De tigger..

  1. Godmorgen♥ Hvor er kattene søde og da ikke til at stå for. Giver dig ret I at det er ret med en enkelt vej mellem jer og legepladsen. Her har vi også en vej mellem os og en legeplads så ingen larm. Hvor hyggeligt at Inge og Hasse kom på besøg. Knus og en dejlig tirsdag til dig.

  2. Kender det godt – engang imellem har man altså bare brug for en masse sovetimer på én gang. Håber du føler dig udhvilet i dag 🙂

  3. Hihi.. hver mundfuld du indtager bliver talt af tøserne.. :-)Dejligt med en lang og god nattesøvn. Knus og god dag.

  4. Tiggekatte – tsk tsk 😉 Det er novembers skyld, man bliver simpelthen så træt i november, at det ikke er til at holde ud. Jeg har følt mig permanent træt i flere uger. Suk. Håber, det hjalp, at du fik sovet en hel masse.

  5. Håber da ikke du er ved at blive syg! Det er en dum måde at starte vinteren på for så bliver den lang…sagde hun optismistisk 😉 Kattene er søde, sjovt nok havde toasts med ost på den samme effekt på vores gamle undulat, Jakko. Han troede ALTID det var lavet til ham.

  6. Håber den forlængede nattesøvn gjorde dig godt.Det er altså skægt for en inkarneret hundeejer at se at katte kan gøre præcis dét samme… er der også lyd på?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s