Utryg..

i øjeblikket. Det er jo ellers et skønt kvarter vi bor i, men lige nu føler jeg mig ikke særlig tryg. En kvinde er blevet dræbt ikke så langt fra hvor vi bor, (ca 300m) det vides ikke af hvem eller hvorfor. Politiet arbejder på fuldt tryk for at finde gerningsmanden og jeg håber virkelig at de hurtigt finder ud af hvem der har dræbt kvinden, jeg tror slet ikke man kan forstå hvor forfærdeligt det må være for familien, hendes venner, kollegaer og naboerne tæt på.

Jeg ved godt at man skal ikke piske en stemning op, det gør jeg heller ikke, men det er svært at lade være med at tænke på, når det er så tæt på, der må være mange andre som også føler sig utrygge lige nu her i kvarteret.

Reklamer

28 thoughts on “Utryg..

 1. Jeg kan godt forstå at du er påvirket af det skete, for når det kommer så tæt på synes man jo oftest at det lige så godt kunne have ramt én selv, og så bliver tilværelsen sat i perspektiv.Men jeg tvivler på at du har noget at være bange for, for sandsynligvis er det en gerningsmand, der kender ofret – det er det oftest.. og hvis det ikke er ville det være særdeles usædvanligt hvis gerningsmanden vendte tilbage og gjorde noget tilsvarende i samme kvarter.

 2. Jeg ved godt at jeg ikke har noget at være bange for, og selvfølgelig render gerningsmanden ikke rundt i kvarteret med politet arbejdende lige om hjørnet, men et er logisk sans, noget andet følelser når det pusler i haven.

 3. Så umotiveret som dette drab ser ud lige nu, så giver det utryghed, for måske vil gerningsmanden slå til igen og hvis, så hvor og hvornår…Men jeg forstår dig godt. For bare et "lille" overfald på en i nabolaget får en til at se en ekstra gang over skulderen, når man bevæger sig rundt.Gerningsmanden slår nok ikke lige til igen, med politiet i baghaven, som du selv skrivet, så med Jimmy ved din side, så tror jeg godt du kan nyde en tur i lokalområdet.Men jeg forstår dig!

 4. Selvfølgelig vil jeg bevæge mig rundt, man kan jo ikke lukke sig inde, men indtil man ved noget mere så giver det utryghed.

 5. Jeg tænkte på jer da jeg hørte det i går, det er bestemt ikke rart når sådan noget sker i nabolaget. Kan godt forstå du føler dig lidt utryg. Knus til dig.

 6. Når der ikke foreligger en forklaring på drabet, ja så ville jeg dæleme da være meget utryg, og selvfølgelig ville denne ikke mindskes, hvis det viste sig at være en lystmorder…Lad os håbe, at politiet snart finder den skyldige, så at I fuldt ud kan nyde det nye hjem og have!Et forsinket tillykke til Jimmi 🙂

 7. Der er ikke noget at sige til at du er utryg; det ville jeg også være. Men men men som Overleveren skriver, så kender gerningsmand og offer som regel hinanden, sådan er det i over 90 pct. af tilfældene, og det farligste sted at være er i hjemmet sammen med familien, det er der vold og drab sker.Du kan rent statistisk tage det roligt, men hvis utrygheden først har fat, er det altså svært at tænke på statistik.

 8. Uh det var dog ubehageligt. Jeg kan godt forstå du føler dig lidt utryg, når det kommer så tæt på. Vi må håbe de hurtigt finder ud af hvad der er sket og finder gerningsmanden.KH Anette

 9. Ja det er meget skræmmende..!Jeg har jo både familie og venninder der bor alene og bare bor nogen meter derfra.jeg hørte at der har været en del indbrud i nabohusene og dette kunne jo også have noget med det at gøre.Måske hun har hørt noget i haven den nat og åbnet terrassedøren for at se..?Jeg håber inderlig at gerningsmanden/kvinden bliver fundet hurtig.Trøsteknus fra Lisbeth

 10. Det kan jo sagtens have noget med indbrud at gøre, vi håber bare at politiet finder gerningsmanden hurtigt..Knus tilbage.

 11. Vi kan selvfølgelig ikke undgå at læse og høre om det i radio og tv. Men det bliver desværre langt mere uhyggeligt, når det kommer så tæt på som hos jer.Vi håber at gerningsmanden hurtigt kommer i forvaring.

 12. Nej der er jo næsten noget hver dag i nyhederne og særligt forfærdeligt når det går ud over børn. Men det er uhyggeligt når det er så tæt på en selv.

 13. GYS bor du da der??? NEj hvor grumt. Kan godt forstå du er nervøs!Uden altid at skulle trække alting over på mig.. (undskyld) så vil jeg sige at vi lever i samme slags skræk her. Med små piger der bliver taget. Vi er hysteriske og stirre mistroisk på ALLE mænd og ALLE mørkerøde stationcars

 14. Uf ja, det er da ufedt! Da jeg boede i København var der en ældre dame der blev myrdet i den ejendom jeg boede i. Morderen var klatret op af et stillads vi havde på huset og kravlet ind af en åbent vindue… det var svært at sove lang tid efter. Der skete naturligvis aldrig mer, men man forestiller sig det værste og fantasien kører. Håber politiet snart finder ham og han havner bag lås og slå. Godt du har din egen private vagtmand… 😉

 15. Det er da også skrækkeligt med den mand der overfalder små piger, håber sandelig at han bliver hurtigt fanget…Og klart man stirrer på alle mørkerøde stationcars.

 16. Det må da også have været forfærdeligt, jeg ville heller ikke have kunnet sove i lang tid. Og ja godt jeg har Jimmi..;-D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s