Mine favoritbilleder..

er endelig kommet op, nu føles det som rigtig hjem når jeg har mine unger at kigge på. Portrætterne af Jesper og Josefine fik jeg i julen 2007, det var det eneste jeg ønskede mig den jul. Billederne er taget af Lærke Posselt, som Jesper kendte lidt til igennem sit arbejde på Soundvenue. Lærke er i dag en meget dygtig pressefotograf som har vundet et par priser bl.a World Press Photo i portrætkategorien sidste år. Jeg er er meget glad for de billeder og jeg er glad for at de nu er kommet op så jeg kan gå og kigge på dem igen. IMG_1436 IMG_1438

Der er lidt genskin på, men det er svært at tage billeder af billeder med blitz på så beklager den lidt dårlige kvalitet.

Reklamer

24 thoughts on “Mine favoritbilleder..

  1. Hej jag skall ta en tur ind till min Hyresvärd och höra om jag inte kan få byta till min gamla lägenhet då ungdomarna som bor bredvid stör mig. ha det gott !

  2. Det forstår jeg godt! Det er sådan noget, der forandrer et hus til et hjem :-)(Men du gør det nu lige så godt selv, det med portrætfotos).

  3. Sikke nogle smukke billeder og dejligt at de er kommet op at hænge, så du kan nyde dem hver dag. Klem og en god aften til dig.

  4. Ikke vanskelig å forstå at dette er favoritter:) kjempefine foto's!Du bor tydligvis i et annet klima enn meg……jeg kan ikke ha sypress….ikke noe vintergrønt….blir brunt av sjøvann. Kan ikke plante noe med hardhetsgrad under 6..Ha en fin kveld, klem fra meg:)

  5. Jeg kan godt forstå, at du er glad for de billeder, de er også rigtig gode. Som andre har nævnt er du nu heller ikke selv uden evner 🙂 for nu at sige det mildt. Jeg synes dine billeder af din datter med mave var virkelig gode.

  6. Det er nogle smukke billeder. Jeg syntes dog, at de sort/hvid billeder, du selv har taget af de unge mennesker hen ad vejen også er meget smukke.Men dejligt, at du har fået dem op at hænge, så du atter kan nyde dem 🙂

  7. Jo, det gør en stor forskel i et hjem, om man får hængt sine billeder op, eller ej. Da vi flyttede, tog det lang tid før vi havde fundet ud af hvor, de forskellige billeder skulle have deres plads. Og sikken forskel, på bare vægge – og vægge med billeder på.

  8. Det er stort set også de eneste billeder vi har fået hængt op, + 1 maleri, det er svært i et nyt hjem, ligesom det er med at finde nye lamper til hjemmet og hvor de skal være. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s