Et tomt rækkehus..

klar til indflytning. Fredag eftermiddag fik vi nøglen udleveret, men der var godt nok lidt stress på fordi tømeren var ikke helt færdig, han manglede at sætte tæppelister på, rengøringsholdet kom først ved firetiden, og så var der vvsmand på for at starte fyret, han måtte så komme igen om aftenen da afløbet på badeværelset var stoppet. Men da klokken var omkring halv otte, havde vi fået sat akvariet op, men desværre var der gået en del fisk og planter til, men shit happends! så må vi ud og købe nogle nye. IMG_0825 IMG_0832 IMG_0834 IMG_0842 IMG_0845

Og gulvet, som I selv kan se, blev til klar lak, jeg fik dog overtalt varmemesteren til at det blev en mat lak, (utroligt hvad et sødt smil kan gøre) og det ser rigtigt godt ud. Jeg har fået et fint Svanekøkken, med skuffer og skabsdøre der selv lukker, indbyggede spotlys under skabene, et fint komfur fra Siemens med indbygget kogeplade, og så har jeg alt for lidt skabssplads!! Kosteskabet bliver så lavet om til et almindeligt skab med flere hylder så jeg får plads til gryder, potter og pander og andet køkkengrej. Utroligt hvad man egentligt har i et køkken!

Og som I sikkert har bemærket så har jeg forbindelse til omverden igen.

Reklamer

19 thoughts on “Et tomt rækkehus..

 1. Hvor ser det lækkert og indbydende ud.. Stort tillykke. Lige nu er det vel fyldt med kasser der skal pakkes ud.. :-)Knus og god ferieuge til dig.

 2. Tillykke! Hvor er der bare lækkert, Annemarie – så lyst og fint! Dejligt at du har fået internet igen ;O)Klem og god arbejdslyst med indretningen!

 3. Og man kan blive helt forvirret over alle de beslutninger, der skal tages om hvor hvad skal stå 🙂 God indflytterferie.

 4. For pokker da ,det ser lækkert ud, kæmpe stort tillykke med jeres nye bolig, held og lykke med indretningen et blir da en drøm…knus herfra :O)

 5. Velkommen til omverden 🙂 Der ser vel nok dejligt ud. Så fint nyistandsat og nemt at gå til. Rigtig god fornøjelse med indretningen.

 6. Hvor ser det fint ud. Jeg er sikker på at I nok skal få det piv-hyggeligt i det nye rækkehus. Jeg glæder mig til at se flere billeder 🙂

 7. Iiiih hvor er det fint!Og ja.. Køkkener fylder MEGET i en flytning! Dejligt at I er ved at være klar til at komme på plads! Det bliver sjovt at få sat sit præg på det!

 8. Gratulerer 🙂 det så kjempefint ut:) lyse fine rom og kjøkkenet så meget bra ut:)Ha en fin dag videre…regner med du pakker ut pappesker :)Klem:)

 9. Lyst og lækkert 🙂 Så skal I bare finde faste pladser til hele indboet. Der er sikkert arbejde til et par aftener og weekender endnu 🙂

 10. Nøøøøeeej hvor ser det altså bare rigtigt godt ud, og jeg tror ikke I fortryder de lakerede gulve. Heller ikke selvom I har katte.Håber I bliver helt umanerlig glade for den forandring I gør der, men der er da plads nok, er der ikke. Kælder, stue og 1. sal. Ren luksus 🙂

 11. Hvor ser jeres hus dog lækkert ud; der er noget fantastisk over alle rummene, mens de er tomme, så lyst og jomfrueligt. Jeg kan godt forstå, at du valgte at få gulvene lakeret, det er så nemt at holde, og jeg er lige ved at sige, at det da i sær gælder, når I har katte, der jo fælder en del.Rigtig god arbejdslyst med udpakningen og god ferieuge.

 12. Dejligt at flytte ind i nyistandsat hus hvor alt er nyt..:-)Jeg har flyttet 22 gange i mit liv også fra land til land og køkkenet var altid mit mareridt at pakke ned.Selv om man hver gang man flytter får renset ud…så har man altid alt for meget.;-)God fornøjelse med indretningen glæder mig til at følge med.Knuz fra Lisbeth

 13. Hej allesammen igen, beklager at det bliver til en fælles hilsen igen, men tusinde tak for alle jeres søde og dejlige kommentarer..:-)

 14. heh, jeg vil tro, at alt kan lade sig gøre, når du smiler.Der ser fantastisk ud i det nye hjem. Mange dejlige hjørner og steder hvor man kan skabe hygge.Tillykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s