Hun er så smuk..

min datter med sin store flotte mave, hvor Lillebror Gorm ligger og vokser sig stor til han kommer ud i verden i starten af december. Jeg glæder mig til at se ham, det bliver sjovt med en lille dreng i familien. På lørdag skal Josefine have 3D filmet maven, de prøvede i sidste uge, men den lille orm ville ikke vende sig så det eneste de kunne se var ørene, rumpen og et lille glimt at den lille tap. Så vi håber at han er lidt mere samarbejdsvillig på lørdag og vender sig om når der bliver skubbet til ham. IMG_0670 Det er med tilladelse fra Josefine at jeg har fået lov at lægge billedet ud.

Reklamer

26 thoughts on “Hun er så smuk..

  1. Gravide kvinder ER meget smukke, og også ekstra meget kostbare.Tillykke med det hele, og den nye værdighed som bedstemor (igen) Annemarie.Jeg går udfra at billedet skal i glas og ramme, det er meget flot.

  2. Ja, hun er da så – smuk altså. Iøvrigt er veltilpasse gravide et skønt syn, sådan helt generelt. Sikke da en uartig lille bøf ikke at ville samarbejde 😉

  3. Et lille mirakel vokser sig stor og stærk bag den smukke mave, det er helt fantastisk 🙂 Og mon Naja, Naja, Naja lærer at sige Gorm inden lillebror dukker op ?God flyttedag til jer.

  4. Ja det er et lille mirakel og mon ikke Naja lærer at sige lillebror for Gorm kommer han ikke til at hedde, det er bare mit navn for ham..;-D og tak

  5. Jo for pokker da – hun er smuk. Og den sidder bare så fint. Jeg bliver jo sendt lige tilbage til mine maver. Det at strutte af liv, og at mærke livet inde i maven. Det er stort. Det bliver fantastisk at møde lille Gorm.

  6. Det er et rigtig godt billede af en rigtig flot mave. Jeg har altid syntes, at gravide maver er noget af det smukkeste, der findes. Hvor bliver det spændende om at han vil ligge rigtigt på lørdag, og hvor bliver det spændende med en lille dreng i familien.

  7. Hvor ser hun smuk og dejlig ud, og hun ser ud til at have det godt.. Skønt billede du fik lov at tage af hende og ormen Gorm.. :-)Knus og god sidste aften i lejligheden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s