50 år i dag..

og dagen blev fejret i lørdags mellem flyttekasser og flytterod. Vi, som er Jimmi og jeg,  den lille familie, sønnnike og Oldemor tog ud og spiste på kinesisk restaurant det var rigtigt hyggeligt. Når vi så engang når til foråret igen har vi planer om at fejre både fødselsdagen og rækkehuset med lidt grillmad i vores have. Lige nu jeg er mere interesseret i at få flytningen overstået og få pakket flyttekasserne ud igen. IMG_0717 IMG_0787 Naja 22-9-212

IMG_0793

Reklamer

38 thoughts on “50 år i dag..

  1. Tillykke med fødselsdagen. Kan godt forstå at I vælger en mere afslappet fejring i denne omgang, især fordi I jo får mulighed for en rigtig hyggelig havefest til foråret.Men ser ud som om du trods alt havde en hyggelig dag, omend pynten i form af flyttekasser var en smule alternativ.

  2. Hjertelig tillykke med fødselsdagen, det bliver skønt at tænke frem på fejring til foråret. God flytteuge 🙂

  3. Stort tillykke herfra. Det var dejligt, at I fandt tid til at markere lidt midt i flytningen. Jeg håber, at du får en rigtig god fødselsdag i dag. Knus og tillykke fra mig.

  4. Kære Annemarie,Hjertelig tillykke med dagen. Håber du får en dejlig dag trods alt er ved at være i kasser.Der er jo er helt år at fejre dig i, så en grillfest til næste sommer er da dejligt at se frem til :0)Knus og endnu en gang tillykke.

  5. Stort tillykke med den runde dag :-DDet er fuldt forståeligt, at du hverken havde tid eller lyst til at fejre den på anden måde end du gjorde, og alle vil nok hellere til et grillparty i jeres nye have.

  6. Jamen altså: Tillykke med fødselsdagen og hip hurra 😀 (At du har fødselsdag d. 24. er en fin detalje set herfra, for det har både Donnaen og jeg også). Lidt festivitas fik I da heldigvis tid til, men sådan som I står i flytterod til halsen kan jeg sørme godt forstå, at I udskyder en decideret fejring til en gang til næste år.Skønt 'møsse'-billede 🙂

  7. I dag er det Annemaries fødselsdag HURRA HURRA HURRAAAA…en stille og rolig fejring er da også hyggeligt – det gælder om at få opladet batterierne til flytningen ;-D *KNUS*

  8. Hjertelig til lykke med dagen. Selve flytningen var jo også en gave i sig selv, og så er der tilmed noget godt at se frem til.Fortsat god udpakning.

  9. Hip hip hurraaaaa og tillykke med fødselsdagen. Det var godt du blev fejret lidt i lørdags. Der er ikke noget at sige til, at du udskyder den egentlige fejring, til I kan holde noget i jeres dejlige nye have.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s