Rotter…

ikke på loftet men i garagen. Fy for pokker et chok når sådan en basse kommer løbende over reolen, henover vinterdækkene og forsvinder ind i et hul i væggen. Jeg ved godt at der mange steder er rotter, vi har da også flere gange set dem i vores storskraldsrum, de bliver tiltrukket af madrester, som folk desværre smider ud i skralderummet i stedet for i affaldsskakten, så det kan jo være svært at slippe af med dem. Dette fine brønddæksel ligger i Ystad. Jeg ved ikke om rotterne kan læse pictogrammer, men man kan jo håbe på at det virker..IMG_8120

24 thoughts on “Rotter…

  1. UD med rotter og forkølede næser 🙂 Du må have fat i viceværten, for der skal da lægges gift, ellers kommer der bare endnu flere rotter!God dag til dig.

  2. Jeg har set to rotter i hele mit liv. De blev begge fanget i mit køkkenskab. Der hvor de små mus ellers plejer at gå ind. Det er 6-7 år siden, og deres veje er for længst lukket. Men gitterfælden sidder derude endnu. Bare sådan hvis nu…..God dag hos jer….

  3. Ja, man må håbe, rotterne forstår 🙂 Jeg mødte en gang en ung pige med den yndigste sølvgrå kælerotte på skulderen – men som skadedyr er det bare ud af vagten.

  4. Addddr. Ja, gift ud til dem hurtigst muligt.Sjovt kloakdæksel. Humor? Nej. Ikke hvis du har fundet det i Sverige 😉 Nu får jeg ikke lov til at komme i det land mere …

  5. Uff ja, man hopper en meter, hvis man bliver overrasket af sådan et bæst. Og så tanken om al den ravage, de kan lave. Øv. Flot brønddæksel, men som Ellen siger, det er jo nok ikke bare for sjov, at man har sat en rotte på. Gad vide hvad der er den dybere mening – er det et særlig rotteuvenligt dæksel?

  6. Uha, det lyder bare ikke godt. Vi har også haft rotter, i garage og skur. De tog affald fra vores kompost, som vi så har måtte ændre. Nu smider vi aldrig frugt og grønt i vores åbne kompostbeholdere, kun i de lukkede og det har hjulpet. Vi har ikke set dem siden. Men det var et stor mareridt at få dem væk. Kommunen gør det jo gratis, så det er dejligt, men det tog alligevel noget tid før de alle var væk. Jeg tror det er 4-5 år siden vi så den sidste….så der er håb forude 😉

  7. Hmmm, ja jeg ved sørme heller ikke hvad idéen bagved er, mon det er fordi mennesker ikke skal smide rotter derned? Så er de godt nok underlige, svenskerne..;-D

  8. Hmm…Snak med Jimmi. Deres urin kan være farlig for mennesker, Så det er med at få has på det skrammel hurtigst muligt.

  9. Det er et rigtig flot kloakdæksel, du har fundet. Jeg håber rotterne kan forstå piktogrammet.Her hvor jeg bor har jeg et par gange set en stor fed rotte, og øv hvor er de ulækre. Jeg ringede straks til viceværten som hurtigt tog affære. Det er nu et år siden og siden har jeg ikke set flere – heldigvis da.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s