Så blev Bakken lukket..

i går aftes. Vi mødtes med nogle af Jimmis mc-venner i Hvidovre og kørte derfra ind til Nørrebro hvor der som traditionen tro var mange motorcykler og mange mennesker der gik og nød synet af nogle af de flotte cykler. Turen sluttede på Lille Peter med en buffét, men den vil jeg dog ikke anbefale, der var ikke meget at komme efter, men vi blev dog mætte.SAM_8211 SAM_8212 SAM_8214 SAM_8246

Det blev ikke til mange billeder, men til meget snak!

Reklamer

18 thoughts on “Så blev Bakken lukket..

  1. Flotte billeder – det var da utroligt så mange motorcykler, der var med til at lukke Bakken. Klem og rigtig god mandag 🙂

  2. Det er en hyggeligt tradition når de lukker bakken og hold op hvor er der mange maskine. Den der mat sorte er altså super flot :o)

  3. Åh, er vi allerede så langt henne på året. Det er nu lidt trist. Måske har du ikke taget mange billeder, til gengæld er der mange – ræ'ti mange – motorcykler på billederne. Tænk lige, hvor mange penge, der står for på de billeder!!

  4. Sikke dog en maskinpark 🙂 Tænk en larm der vil være, hvis de alle starter samtidig, for det gør de vel næppe, eller hvad?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s