Vi fik en trist besked i går..

Jimmis mor var blevet fundet død i sin lejlighed. Hun havde været syg et stykke tid, men havde ikke fortalt hvor syg hun faktisk var, så det kom jo som lidt af et chok. Jimmi og hans søster har fået talt med bedemanden, bisættelsen bliver tirsdag i næste uge, men så kommer der jo alle de ting der skal ordnes i forbindelse med et dødsfald. Heldigvis har de en dejlig familie som gerne hjælper til og som også havde meget kontakt med Jimmis mor, så det gør jo tingene og sorgen lidt lettere at bære når man er flere om at hjælpes ad. Det er ikke sikkert at jeg svarer jer enkeltvis men jeg skal nok læse jeres kommentarer. Lige nu skal det først sive rigtigt ind at Jimmis mor og min svigermor ikke er mere.

Reklamer

20 thoughts on “Vi fik en trist besked i går..

  1. Det gør mig meget ondt for jer – sikke et chok I må have fået! Nu kommer en hård tid, men jeg håber, I kommer igennem ved at støtte hinanden. Klem

  2. Sikke et ckok…det er altid hårdt at miste uanset alder…det minder jo en om hvor skrøbeligt livet er. Pas godt på hinanden *KNUS*

  3. Det er jeg ked af at høre. Sådan en besked er altid trist at få, og så skal der ordnes en masse på uhørlig kort tid.De varmeste og kærligste tanker herfra.

  4. Det gør mig ondt, at høre. Må jeg kondolere! Jeg mistede min far for et par år siden og husker kun altid for tydeligt smerten og sorgen! Meget trist!På hollandsk siger man sterkte, som betyder styrke, altså at man må få det til, at klare det. Så herfra skal du ha' et STERKTE!!

  5. Det var en trist nyhed og jeg tænker på jer.Det er godt at vide at I er flere om at bære det, så I kan få snakket det igennem når I har behov for det.Der er fuld forståelse for at du lige koncentrerer dig om andre ting end bloggen…

  6. Kondolerer. Det er godt for Jimmi at have dig at dele det med. Tænk, at hun havde holdt skjult for sine børn hvor galt det stod til.

  7. Det er jeg ked at at høre. Ingen dødsfald er rare at få at vide.Det hjælper lidt, når man har god støtte fra alle omkring en, for der er så meget der skal ordnes.Godt I har hinanden til at støtte jer op af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s