En sen eftermiddag på stranden..

sammen med min mor og hendes hund Tammy. Mor havde smurt en madpakke til os som vi spiste på bænken med udsigt over vandet. Bagefter gik vi lidt langs strandkanten og så blev den gamle hund træt, men han nød at være ved vandet og få lidt is. Tak til Mor for en nogle hyggelige timer.

IMG_0174 IMG_0179 IMG_0181 IMG_0192 IMG_0205 IMG_0207

Reklamer

27 thoughts on “En sen eftermiddag på stranden..

  1. Åhh hvor er han sød 🙂 At være ved vandet er dejligt uanset om man er ung eller gammel, menneske eller dyr.. på måske kat hihi.

  2. De fleste hunde elsker is… og strande. Der er så mange herlige dufte af gamle tørre fisk, krabbeskaller, mågelig og anden hundeparfume :-DMen tror nu heller ikke det lige er noget for kattene.Hvor gammel er han… ?

  3. Hvor skønt for vuffi. Alle hunde burde have sådan en oplevelse en gang imellem….. og det burde vi mennesker egentlig også. Jeg sidder lige og opdager ( til min store skræk ), at jeg kun har været ved vandet 1 gang i år.

  4. Det lyder som en rigtig hyggelig tur til stranden – og betænksomt af din mor, som har medbragt madpakker. Hvor er Tammy sød, som han står og nyder udsigten ud over vandet – og spiser is 🙂

  5. Det ser vel nok hyggeligt ud – dejlige billeder, Annemarie! Jeg gik en tur ud over markerne i går. Det er jo skønt vejr at gå tur i i øjeblikket :-)Klem og god sommerdag til dig!

  6. Gode billeder… man kan rigtig se hvor hyggeligt I har det. Måske fordi jeg kender det, og selv har stor fornøjelse af ture i skov og ved vand med (og uden) hundene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s