Vikingerun i Frederikssund.

IMG_7284

IMG_7157 IMG_7151 IMG_7153   IMG_7165 IMG_7177 IMG_7196 IMG_7351 IMG_6362 IMG_7399 IMG_7407

Så var vi afsted til vores årlige møde hos Vikingerne i Frederikssund. Vi var godt nok ikke så mange denne gang, og vi var lidt sarte overfor regnen så vi tog bilen. Men det var lige så hyggeligt som det plejer uanset om man kommer i bil eller på mc. Der er masser at kigge på, masser at spise og drikke, mange at hilse på og snakke med og så var vi heldige at få besøge af Inge og Hasse et par timer lørdag eftermiddag. Inge snoldede en uldponcho og jeg taler af erfaring, den er rigtig dejlig at putte sig en kølig sommeraften. Lørdag aften var der fakkeloptog og stort bål på stranden og selvfølgelig en masse mennesker. Og så har vi fået købt et nyt telt, der er lige plads til to, men har en lille apsis til bagagen, fordelen er at det ikke fylder ret meget og vejer kun 4 kg, så det er lidt lettere at have med på motorcyklen. Men det var lidt køligt om natten, nu synes jeg efterhånden godt at de lune sommeraftener godt kunne indfinde sig…

Reklamer

16 thoughts on “Vikingerun i Frederikssund.

  1. Tak for en god rundvisning deroppe, vi var aldrig kommet om i landsbyen, hvis ikke I havde vist vejen. :-)Jeg ville ønske der ikke var brug for den slags varme uldtæpper her om sommeren, men det er der desværre, skulle nok ha' købt to.. så der også var en til huset i skoven.Knus og god søndag aften hos jer.

  2. Med lurblæsere og det hele … synd vejret ikke var med jer.Jeg synes I bliver mere og mere seje: sådan et lille telt! Det ville jeg ikke kunne kravle ind i – jeg ville være nødt til at tage det på!

  3. Velbekommen, og nej det ville være rart hvis vi kunne nøjes med shorts og sandaler, men så må du tage uldtæppet med frem og tilbage..Knus..;-D

  4. I må sørme være ud af gammel vikingeæt, sådan at kunne klare Jer med sådan et lille telt :)Godt at vejret ikke kunne spolerede træffet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s