Mig og Rejekutteren ..

på en lille tur til Helsingør. Jimmi var ude og køre i går med sine mc-venner, så jeg besluttede at vejret var for godt til at sidde hjemme og kukkelure, så på med køretøjet, ned i garangen og hente motorcyklen og så afsted. Jeg kørte til Helsingør ad Usserød Kongevej op til Espergærde, ud til  Strandvejen, stoppede et lille stykke før havnen, skulle lige strække benene, vendte i rundkørslen der ligger lidt fremme, kørte på Strandvejen til Skodsborg hvor jeg måtte tage en trøje på da det blev lidt køligt og så hjem igen. En lille tur på et timer, det er ikke så dårlig en måde at tilbringe en onsdag aften på…

IMG_7139IMG_7127 IMG_7132 IMG_7144

Reklamer

29 thoughts on “Mig og Rejekutteren ..

  1. Nå så det er dig der gør vores veje usikre ;0DStrandvejen på en solskinsdag er fantastisk.Nu håber jeg at vejret holder, for jeg tager turen på lørdag, når jeg skal have min cykel til service i Helsingør.

  2. Dejlige billeder, Annemarie! Sommeren når den allersmukkest :-)Jeg var også på Strandvejen i går, hvor jeg var en tur på Louisiana. Klem!

  3. Det var en skøn aften, lige til en mc tur.. Vi vsr også ude og køre og så mange 2-hjulede på de små veje.. Knus og god dag til dig.

  4. Du er god til at komme af sted, jeg kukkelurede, men det skal der laves om på 🙂 Tak fordi du tog os med på turen 🙂

  5. Tak for din hilsen og nyd sin dag :-)Sådan en tur er nervemedicin for sjælen, uden bivirkninger, bortset fra at den er kraftigt vanedannede.

  6. Pragtfuld måde at nyde en aften på, tak for at vi måtte komme med på bagsædet. Det er ved at være nogen tid siden det røde lyn i kælderen sidst er blevet luftet, vejret har ikke just været til motorcykelture hernede, men mon ikke det lykkes….snart.En dejlig dag til dig.

  7. Tak for turen 🙂 Jeg er bange for, at jeg ville have pakket mig sammen i sofaen med en kop te. Men det gode vejr må altså bruges, mens det er der.

  8. Det er da helt fint at være ude på egen hånd engang imellem :)Skyggebilledet af dig viser også en taske. Er det den, du skrev om at skulle finde – en der passede til rejekutteren i størrelse, og hvor du nemt kunne få fat på kamera m.v.?

  9. Hvis du har mulighed/tid ville jeg så gerne have et "fif" af dig mht. at fjerne nr.plade på billeder. Jeg ved ikke hvordan man gør eller hvor man gør det. Måske? – Tusind tak hvis du magter at svare mig! 🙂 Dorthe

  10. Jeg har skrevet det tidligere, og gør det gerne igen; En fed rejekutter du har der. Jeg har desværre ikke mc-kort, måske er det også godt det samme. Jeg er sikker på at jeg ville køre meget, men ikke sikker på at det altid ville være fornuftigt og sikkert, som i bilen. Jeg ville nok have en mc der i virkeligheden ville være alt for kraftig til mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s