Hos Lotta på Åsen

Og som Inge skriver, at selvom betjeningen var langsom, så var det et skønt sted at sidde og indtage en kopkaf eller hvad man nu måtte have lyst til…IMG_6712 IMG_6714 IMG_6718 IMG_6719  IMG_6723 IMG_6724 IMG_6737 IMG_6739 IMG_6741 IMG_6743

Reklamer

40 thoughts on “Hos Lotta på Åsen

  1. Ajjj hvor tog du mange fine billeder hos Lotta.. Godt du var med, jeg har vist 2 eller 3 derfra, og det var et super fint sted. :-)Knus og god eftermiddag til dig.

  2. Hvor ser det lækkert og hyggeligt ud og når selskabet er godt kan man næsten ikke forlange mere … måske lidt hurtigere betjening 😉

  3. Det ser vel nok hyggeligt ud! Jeg tror, det må være noget typisk svensk, for jeg har besøgt et sted, som minder utroligt meget om det – Flickorna Lundgren i nærheden af Höganäs. Klem og en god aften til dig!

  4. Tårnet SÅ ikke så højt ud på billedet, men jeg kan godt se på trætoppene, at I er højt oppe. Højder kan heller ikke gengives ordentlig på fotos :-)Det ser vel nok hyggeligt det hele.

  5. Det ser ud som om, I er gået ind i en helt anden tid. Jeg kommer til at tænke på Katholt og Tyttebærmaja. Rigtig hyggeligt.

  6. Jeg er helt enig med Susanne :)En helt anden tid.Om en månedstid, tager vi også igennem Skåne, men blot for at sejle mod Bornholm. Jeg holder meget af sydsverige, og elsker deres dialekt.

  7. Dejlige billeder af et dejligt sted, og hvor var vi altså heldige med vejret. Det er absolut bedst at sidde ude (der må hunden også være med).Fantastisk billede af de store mænd med den lille kande kaffe :-)Jeg vil minde om at jer der gerne vil se stedet bør prøve at komme afsted – sidste sommer var det faktisk til salg uden held.

  8. Der er meget smukt i Skåne når man kommer lidt udenfor Lund/Malmø, og jeg synes også deres dialekt er skøn…;-D Bornholm, det er ikke så dårligt..

  9. Vi var bare heldige med vejret og fint at hunden også måtte være med..Ja den ser ekstra lille ud den kande i et par mandehænder..;-D

  10. Så bliver det bare ikke mere svensk 🙂 Vi elsker at kigge ind på denne slags steder – om sommeren er det simpelthen ren idyl. Katholtstemning, som Susanne siger 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s