Josefine og Naja ..

skulle passes i går, Josefine fordi hun havde fået et af sine svimmelhedsanfald og Naja fordi mor var syg og far skulle på arbejde..Det var ellers meningen at Josefine skulle have været sammen med nogle veninder og Naja skulle være hjemme hos os, men Josefine ringede tidligt og spurgte om jeg kunne kommer derned..og selvfølgelig kommer jeg, jeg ved hun har det rigtigt skidt når hun får et “anfald”… Det er noget med nogle krystaller i ørene der ikke “vender rigtigt” og så skal hun lave nogle øvelser der får dem vendt igen, men indtil det virker har hun det rigtigt dårligt…Hun fik det heldigvis bedre i løbet af eftermiddagen så hun og Naja kunne hygge lidt sammen, så kom farmand hjem og så kørte jeg hjem igen til en kylling fra grillen og en gåtur i Åmosen…IMG_6492 IMG_6494 IMG_6505 IMG_6507 IMG_6509

Reklamer

20 thoughts on “Josefine og Naja ..

  1. Det er godt med familie der er tæt på når de små og større skal passes.. og det var da vist ikke den værste måde at tilbringe en regn- og blæsevejrsfuld lørdag på… (gid man var barn i en ipad og iphonetid – ser hyggeligt ud)

  2. Nej det var ikke den værste måde at tilbringe en dag på..Hun elsker sin mors telefon for der er god musik på man kan danse til..;-D

  3. Du kan tro jeg ofte har savnet min mor til lige at komme forbi når der var brug for det! Skønne billeder :-)God søndag!

  4. Øv hvor er det træls at Josefine skal blive ved med at kæmpe med sin svimmelhed, men så er det jo godt at mor/mormor hurtigt kan sadle hesten og ride sydover.. :-)Knus og god søndag hos jer.

  5. Dejlige billeder. I sær kan jeg godt lide det, hvor Naja hiver hatten af sin mor, for der kan man rigtig se bevægelsen. Hvad stillede du lukkertiden på? Jeg øver mig stadig med kameraet og de manuelle indstillinger.

  6. Det er synd, at din datter lider af svimmelhed. Det kan måske være en virus på balancenerven, hvis det er noget, som er opstået på det seneste.Kære Naja er allerede interesseret i elektronik :-)Skønne billeder af mor og barn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s