Anderledes byskilt…

SAM_3108SAM_3107 SAM_3110  set på Øland…Det var så Jimmi der fik øje på det, selvfølgelig måtte jeg stoppe og snuppe et par billeder af det fine skilt…

Reklamer

32 thoughts on “Anderledes byskilt…

  1. Hej! Vädret i Björkvik är inte det man förväntar sig i Juni. Det regnar och mycket hotfulla moln med brysk uppsyn blänger ilsket på mig från sin plats på himlavalvet. Det känns som det är dags att gömma sig under dyschatellen.Ha en fin dag !

  2. Øland ser ud til at være en spænende ø som jeg endnu har tilgode at opleve. Hvordan er det nu, læser du ikke også krimier? Jeg hørte engang "Natstorm" af Johan Theorin Den foregår på Ølands nordlige del. Jeg synes det giver en hel anden oplevelse af en bog når man kender lokaliteten hvor handlingen udspiller sig. Jeg tænkte bare om det var noget for dig hvis du ikke kender den i forvejen.God fredag og god weekend..

  3. Hvor er det dog et skønt byskilt.. lige til at blive glad over. Den slags burde vi måske indføre rundt omkring. Godt Jimmy har øjnene med sig.Knus og god fredag til dig.

  4. Fint skilt 🙂 Desværre er det vel svært at forestille sig, at vi kunne indføre den slags i DK i stedet for de kedelige byskilte, for man kan vel ikke bruge dem til fartregulering??

  5. Jo jeg læser krimier men lige den har jeg ikke læst, men noterer lige ned altid godt med en anbefaling…og tak..;-D God weekend til dig..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s