En glad kvinde ….

Jeg har fået min bærbare pc’er tilbage med udskiftet køler og konfigureret, så desværre skal jeg starte helt forfra med at få installeret de programmer jeg bruger og alle mine billeder. Lige i øjeblikket er jeg glad for det kølige og grå vejr så har jeg da tid til at sidde og rode lidt med pc’eren…Håber at jeg kan få installeret Live Writer igen, det gør det lidt nemmere at lave indlæg i stedet for bloggers eget system.

Reklamer

26 thoughts on “En glad kvinde ….

  1. Det var dejligt, at du har fået din pc igen! Live Writer kender jeg slet ikke – måske er det noget, jeg burde sætte mig ind i?Klem og ha' en dejlig dag!

  2. Hvor er det et dejligt billede.. Skønt at de lavede din pc , men det er noget træls at skulle starte forfra. WLW er let at installere, sig til hvis du har udfordringer med det.. Knus og god onsdag.

  3. Selvfølgelig kan du få livewriteren igen :-)Hovedsagen er dog at din pc er tilbage og at den fungerer som den skal. Tag det som en gave at skulle starte forfra, for der har garanteret ligget mange små programmer på den computer som du alligevel ikke har brugt til noget mere. Den er blevet hurtigere, vil jeg vædde med.God arbejdslyst og hav en dejlig dag.

  4. Uf, at starte forfra er altid en udfordring. Og det kræver ganske rigtigt et par gråvejrsdage, hvor du ikke går glip af noget udenfor. God fornøjelse 🙂

  5. Det der kommer til at tage længst tid er at få billederne lagt ind igen, men bare man har lidt tid så går det nok..;-D

  6. Tillykke med at din PC er tilbage, hvor den hører hjemme! Det var godt, den kunne laves. Det er et kæmpe arbejde at skulle installere alting forfra, men som Overleveren er inde på, er det en god måde at få ryddet op på, for man får – som oftest – samlet en masse programmer sammen, som man alligevel ikke bruger til noget, og det sløver PCen med mindre man har et uhyre af en PC. Da jeg sidst købte PC, fik jeg monteret to drev, et C-drev og et D-drev. Og så har jeg lavet det sådan, at der på C-drevet alene ligger styresystemet, men alle programmer er installeret på D-drevet. Det giver mig den fordel, at jeg ikke skal installere alting forfra, hvis styresystemet går ned. Bare et forslag, hvis du har plads til flere drev i din bærbare.

  7. EJ hvor dejligt! Det er ikke rart at være uden PC. Bare synd du skal starte forfra med det hele. Har du mistet noget af betydning?

  8. Nej jeg har heldigvis lavet back-up af mine billeder, det tager bare tid at få pc'en tilpasset, man er jo et vanemenneske..;-D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s