Fredensborg og Sørup ved Esrum Sø

En lille søndagskøretur i regnvejr, godt vi har bilen når vejret ikke er så godt, så vi trods alt kan komme lidt rundt i landet..Vi kørte en tur til Fredensborg hvor jeg lige måtte have et par billeder af slottet og derefter kørte vi til Sørup som ligger et par kilometer fra Slottet…Et dejligt sted med udsigt over Esrum Sø og hvor man også kan købe en is hvis man skulle have de lyster.IMG_5002IMG_5006IMG_5007IMG_5011IMG_5018IMG_5022IMG_5026-001

Reklamer

20 thoughts on “Fredensborg og Sørup ved Esrum Sø

  1. Ser ud til, at I har haft en dejlig tur :-)Men jeg bliver helt søsyg af dit sidste billede. Det tag er da piv-skævt, er det ikke. Eller er det vinklen, der 'gør' mærkeligt??

  2. Fredensborg er et flot slot, med en dejlig park. Sørup kender jeg slet ikke, der må vi forbi en dag. Knus og god aften til jer.

  3. Det var dog et skægt hus, det ligner virkelig et eller andet fra et fotoredigeringsprograms legetøjskasse. Fredensborg slot er ganske fotogent – det et dejligt sted. Men gå en tur i slotsparken også. Den er også et besøg værd.

  4. Hvor er det et flot billede af Fredensborg Slot.Hvad gik der mon lige galt for arkitekten til bygningen på det nederste billede? :-)Slangen, herunder, er meget smuk. Jeg har en gang fået lov at ae en slange på den størrelse. Den var utrolig lækker at røre ved – varm og tør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s