En tur til Plantorama

i Hillerød…der var masser at kigge på, flotte udstillinger, et dejligt sted for folk med have eller hang til blomster…8-4-2012 Plantorama8-4-2012 Plantorama18-4-2012 Plantorama28-4-2012 Plantorama3Jeg fik købt et par Yucca-palmer som måtte sprøjtes med :gå væk kat, da de to tøser straks gik i gang med nippe de små nye skud af…frække tøser..

Reklamer

20 thoughts on “En tur til Plantorama

  1. Dejlige billeder, Annemarie! Jeg var der, den dag de åbnede og var også begejstret – må helt sikkert i Plantorama igen. Klem

  2. Det ligner et sted, hvor man godt kunne komme til at lægge alt, alt for mange penge. Jeg ville dog også gå langt uden om troldene. De er vist kun overgået i rædselsfuldhed af havenisser 😉

  3. Vi har også en dejlig Plantoram i Aalborg – men mit shop-amok besøg skal vente til efter vores forårstur til Rhodos.Håber yugga-palmerne overlever besøget af de to frækkerter. I disse dage har Oscar stor fornøjelse af mit påsketræ – de fine påskeæg er sjove at lege med – synes han.

  4. Sikke et overdådigt sted! Er dog rørende enig med både Munter og Ellen – ting til at sætte i haven, trolde, nisser, dværge og andre uhyrer kommer ikke indenfor min havelåge!

  5. Det ser da skønt ud. Men surt, hvis misserne ikke kan holde snuden for sig selv. Så bliver det en lang sommer :)Virker det det der middel ?

  6. Ih, kunne godt bruge sådan et par elefanter til indkørslen – det ville da give naboerne noget at snakke om 😉 Men troldene – yrk – de er altså for slemme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s