Anemoner og ramsløg

i regnvejr…Vi gik os en lille tur i Åmosen i går, koldt og regnfuldt, men alligevel rart at få rørt benene lidt…Der er masser af anemoner og ramsløg i skovbunden nu, masser af knopper på træer og buske, lidt mere sol og varme så er alting dejligt lysegrønt igen…SAM_2862SAM_2864

Reklamer

14 thoughts on “Anemoner og ramsløg

  1. Dejligt billeder og en rigtig god idé at gå en tur, selv om det var regnvejr. Vi forsøgte også at gå tur, men det stormede simpelthen så meget, at jeg ikke kunne holde paraplyen 🙂 Klem og en god lørdag til dig!

  2. I dag er det skønt at se forårsbilleder. Vågnede op til snedækkede biler og møgvejr. Endnu dejligere er det at gense anemonerne. Tak for det. Humøret stiger lige et par grader.

  3. Kjempe fine bilder du har tatt på turen din. Jeg har ikke gått noe i påsken, mye på grunn av sur og kald vind.Ønsker deg en fin dag.

  4. Det må da være lige nu, at ramsløgene er allerbedst til at bruge til pesto? Friske og lysegrønne. God fornøjelse med dem 🙂 Og anemoner … dejligt.

  5. Uhm, ramsløg og Åhh, anemoner – sikken en dejlig tur trods vejrliget :o)Jeg satte lidt ramsløg i haven sidste år, men har ikke set noget til den endnu, men de er temmelig livskraftige så mon ikke den dukker op. Anemoner er der til gengæld masser af i haven – og på mit bord.Rigtig god påske!

  6. Anemonerne fik jeg plukket i går inden det begyndte at regne her ved 16 tiden, men ramløgene nåede jeg ikke, heller ikke i dag 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s