I Dyrehaven for 3. gang

i går lørdag, men kronhjortene er vist færdige med at kæmpe om hunnerne, der var ingen brøl at høre og ingen slåskampe at høre…Men der er stadig smukt i Dyrehaven og i det skønne vejr var der som sædvanlig masser af mennesker ude og nyde skoven…Denne gang gik vi ind af lågen ved Springforbi der ligger ud mod Strandvejen…IMG_0170IMG_0173IMG_0180IMG_0192IMG_0196IMG_0206IMG_0214

Reklamer

9 thoughts on “I Dyrehaven for 3. gang

  1. Dejlige billeder, og hvor er det et godt billede du har fanget at fuglen.. Kunne det ikke godt være en rovfugl af en eller anden slags. Knus og hav en lige så skøn søndag.

  2. Dejlige billeder, Annemarie, og det var klogt at tage telelinsen med – det glemte jeg sidste søndag. Klem og en god søndag til dig.

  3. Inge: tak, jo det er en rovfugl, Jimmi fortalte hvad det var, men med skam at melde så har jeg glemt det..;( knus…Madame: Jeg er meget glad for min linse til netop sådanne ture hvor det er svært at komme tæt på..Klem..

  4. Det er bare om at benytte sig af det smukke efterårsvejr. Jeg blev lukket inde i Slagelse Bio med 3 teenagere i stedet. God søndag hos jer.

  5. Alle dine skønne billeder senest får det til at krible i mine fingre efter at klikke løs ude i naturen; håber at jeg er OK i morgen til en kortere togt :)Hyg dig!

  6. Bo: vi har haft dejligt vejr også i dag..;DSusanne: øv, hvis man skal i biffen skal det helst regne..;DAnjoe: Håber du får lidt energi til at få skudt nogle billeder..Du har været savnet..;)Mary-Anne: tak skal du have..;D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s