Den lille hund..

har det fint nu…Han kan dog ikke hoppe op og ned, men kan sagtens støtte på benet og tage en løbetur….Så nu får han en skammel han kan hoppe op på og så op i sofaen…Ja han ligger i sofaen på et tæppe, han er en lille forkælet herre…

Reklamer

8 thoughts on “Den lille hund..

  1. BRa han lever et godt hundeliv:)) Klart han må ha skammel, så det ikke blir for høyt,hehe:)Bank i bordet, 7 9 13….det er et under at ikke Major har skadet seg de gangene han løper fritt ute…han er rå!!Ha en fin søndag, klem fra meg:)

  2. Det var godt der ikke skete noget alvorligt med ham. Kan han finde ud af også at bruge skamlen, når han skal ned af sofaen igen… Det var vel der det gik galt sidst..Knus og god søndag til dig.

  3. Det var godt at høre, at han har det bedre og kan op i sofaen via en skammel. Sikke et herligt billede du har taget af ham :-)Klem og ha' en god søndag, Annemarie!

  4. Mutter:hehe, nej jeg har ikke fået hund, det er min mors lille gamle hund der var hoppet ned fra sofaen og havde slået benet…;-DGuri:ja han lever et godt hundeliv…Klem til dig.Inge: vi håber at han kan finde ud af det, så min mor ikke skal løfte på ham hele tiden…Det var nemlig der det skete..Knus til dig.Madame: Ja det er godt at han har det bedre…Klem til dig..Lotte: ja han er en smart lille vuf…:-DKisser: Ja han er forkælet…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s