Slikkemus…

ikke til mennesker men til katte…Fetti fik et flip i går og gik helt amok over denne lille stofmus som har ligget fremme i måneder uden hun har gidet røre den….Men lige pludselig fór hun ind under juletræet kastede rundt med musen, “flænsede” den med bagpoterne og så blev der ellers slikket på “musen”…Sjovt hvad et juletræ kan gøre ved en ældre kat…

Reklamer

9 thoughts on “Slikkemus…

  1. He mon det er træets duft. Ved at min søsters kat går helt amok når der er juletræ i huset 😉 Lækre lækre rammer du fik købt og dine gaver er bare så smukt pakket ind. Ha en dejlig søndag♥

  2. Catarina: ja netop…Tina: det kan godt være at det er duften…;-D…tak og og tak…Hav selv en dejlig søndag…;-0

  3. He He He jag förstår att denna mus har varit till stor glädje då hon tog den med bagpotterne He He He !!! Ha en fin dag nu !

  4. Det var sjovt at den lille mus først er blevet interessant nu 🙂 Vi fik for nylig en stofgiraf til Miss Mis, som hun er helt vild med. Den bliver kastet højt op og fanget igen i luften :-)Klem og rigtig god søndag til dig!

  5. Hahaha.. hvor er hun skøn.. musen skal jo lige modne før den bliver interessant.. ;-)Knus og en dejlig søndag til dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s