Adventstage…

..bakke/krans/lys eller ?…Whatever, sådan ser min advent-stage ud og har gjort det i nogle år, jeg bruger ikke så meget gran mere, men det kommer jo nok om et par år, når barnebarnet og mormor skal lave kalenderlys til hendes mor og far..

Hvordan ser din advent-stage/krans ud ?

10 thoughts on “Adventstage…

  1. Det enkelte er også rigtig smukt og din ser rigtig smuk ud.De sidste mange år har min været et fad med 4 bloklys og glaskugler.I år bliver det min mor's Georg Jensen adventsstage, som et minde om mon mor. Så er hun er en lille smule.Jeg er heller ikke rigtig til gran,altså ud over juletræet ;0)Glædelig 1. søndag i advent.

  2. Madame: tak skal du have…Kari: de er også flotte Georg Jensen's ting…og i lige måde…Anjoe: ja musene kan være helt rolige,tøserne er ikke så vilde med mus med tøj på….God søndag til jer….Annette: tak tak….Janne: Tak i lige måde…Fruen: Tak skal du have…klem til dig…

  3. …alt for kvik computermæssigt vil jeg ikke påstå at være, men nu troede jeg at have givet dit flotte foto min stemme – meldte mig under fanen o.s.v., men kan ikke efterfølgende se min gode (og for dit foto) velfortjente resultat. Øv, og atter øv 😦 Kan i øvrigt heller ikke se, at du skulle have fået mere end 2 stemmer, og det er sgu' da lang tid siden, at dit scoretal var det….

  4. Michael: Tak skal du og god søndag til og dine…Anjoe: Du er kvik nok, man kan bare ikke se hvor stemmer billedet har fået, kun hvor mange der kigget så vi må pænt vente til et stykke inde i december, kan ikke lige huske datoen…Afstemningen slutter den 8.december…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s