JEG ER MEGET GLAD..

og overrasket…Jeg har lige opdaget at jeg deltager i en fotokonkurrence, jeg havde slet ikke forventet´at blive udvalgt, MEN  FOR POKKER DA…HVOR ER GLAD, DET HAVDE JEG SLET IKKE REGNET MED……FOR DÆLEN DA, jeg er lidt stolt…LØGN:

MEGET STOLT OG GLAD…

Jeg har lige fundet ud af at man skal være registreret for at stemme, MAN KAN LAVE ET SIGN UP PÅ SIDEN FOR DET ER  “THE PUBLIC” DER STEMMER, men ellers så glæd jeg bare på mine vegne…

Billedet ligger under kategorien EVERYDAY TRAVEL…

http://www.metrophotochallenge.com/dk/gallery/vote


Reklamer

13 thoughts on “JEG ER MEGET GLAD..

  1. SÅDAN Annemarie.. hvor er det bare super godt gået, både du og billedet har fortjent det.. :-)Jeg smutter også lige ind og stemmer på dig.Knus og god eftermiddag til dig.

  2. Bare så flot! Desværre er der ikke mulighed for at stemme, jeg ville ellers gerne. Jeg håber, at der er mange brugere der stemmer på dit billede.Jeg har lige nydt lidt bloglæsning over en kop kaffe og har grinet højlydt over din indlæg om røde pølser! Hvilket forresten får mig til at tænke på, at Lidl hernede fornylig solgte røde pølser, det var ikke få der blev indkøbt til lager. Angående grin, så kan jeg også forestille mig, at der er blevet grinet højt og inderligt, da du og Inge mødtes. I ser bestemt ud til at more jer godt.En rigtig god weekend til dig.

  3. Catarina, Inge,Anjoe, Annette, Lene og Annette's: tusinde tak skal i have, jeg er meget glad og lidt rundt på gulvet, tænk bare det at blive udvalgt!!! Tak for glæde på mine vegne, og der er mange flotte billeder derinde….

  4. Stort tillykke Annemarie. Du leverer altså rigtige mange flotte billeder her på bloggen, så du fortjener at vinde. Held og lykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s