Katteelskere #1

For nogle år siden fik jeg denne lille bog af min datter, og mange af de små citater der står i bogen, passer så godt på os der holder af katte og om kattene selv…Bogen er fra firmaet History & Heraldry Ltd.

Et af citaterne lyder:

“KVINDER OG KATTE GØR SOM DET PASSER DEM, OG DET HAR MÆND OG HUNDE BARE AT LÆRE AT LEVE MED”

Citatet er af Alan Holbrook

Reklamer

14 thoughts on “Katteelskere #1

  1. Hahaha, den må jeg vise til husherren, når han kommer hjem ☺.Da jeg åbnede din blog, blev jeg bare så glad, for du har sat "mine" støvler i dit bloghovede.Pokkers flotte støvler, dog har jeg fået problemer med den ene, da læderet pludselig har fået den ide, at den vil ligge sig i en indadvendt fold, som bare gnaver i mit ben og gør djævelsk ondt. Skomageren siger, at der ikke er noget at gøre ved det….hmmmmpf.Annemarie, skønne, skønne billeder fra blogtræffet, det er bare lige lidt, som jeg selv at være med. Jeg håber, at det på et eller andet tidspunkt lykkes sådan rigtigt.Dit indlæg over DSB kan meget nemt overføres til Nederlandse Spoorwege, utrolige mennesker de togfolk. Jeg har endda været ude for en sen eftermiddag i vinterens kulde, at konduktøren pludselig fløjtede for afgang, halvdelen af de passagerer der skulle ud var kommet ud og den anden halvdel stod indenfor og ventede på at komme ud, ingen af os der skulle med toget var kommet indenfor, da toget kørte. For pokker hvor blev vi sure, men det hjalp ikke det fjerneste. Egentlig var det også lidt sjovt at stå udenfor på perronen og observere forbavselsen i alle ansigterne på de mennesker der sådan havde regnet med, at de indenfor få minutter ville sidde hjemme i varmen, men nu fik en ekstra tur, da døren lukkede. Hvorfor der ikke var nogle der hev i nødbremsen, det ved jeg ikke. En skøn og herlig aften til dig.

  2. mys: ja ikke sandt…Annette: Ja det er nogle fede støvler selvom de er lidt tunge at gå i…prøv med vådt avispapir og stop støvlen ud og lad dem stå og tørre…mine laver også falder, men propper avispapir i….hihi togsystemet er nok ens mange steder, desværre.. ja det kunne have været sjovt at tage et billede… En herlig aften til dig også….Knus

  3. Det var kattens, det må være en misforståelse det citat, jeg tror at mange mænd vil gø højt over det, meeen er der måske ikke noget om det alligevel.God aften.

  4. Hej Annemarie, jeg ved ikke om du ser denne kommentar da indlægget er nogle uger gammelt men citaterne er simpelthen så gode. Jeg leder efter en bog i stil med din – men bare om hunde (til min mand) Kan du lokkes til at se hvilket forlag det er? Måske findes den også om hunde (ellers findes der sikkert andre 😛 ) God onsdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s