Du skal ikke sige "røde pølser" til mig!!!

I dag er det Jimmi’s fødselsdag og fødselsdagsmenuen stod på pølser med kartoffelsalsat, dog ikke røde pølser dennegang, ikke særligt spændende, men når jeg først er lidt halvsent hjemme gider jeg ikke stå og kokkere længe i køkkenet…
Men nu er det IKKE første gang jeg har serveret pølser for Jimmi….For 6 år siden da min far døde,  (han døde sidst i oktober måned) var både Jimmi og jeg lidt op at køre. Jeg, fordi jeg var ked af det, og Jimmi både fordi han var ked af det på mine vegne, og han selv gik og ikke kunne bestemme sig for om han skulle skifte job.
Så høflig som jeg jo er, spørger jeg ham som jeg plejer, hvad han kunne tænke sig til aftensmad på sin fødselsdag, snerrer han : det ved jeg sgu ikke, røde pølser,  jeg er ligeglad!…Og er der noget man IKKE skal sige til mig så er det:

RØDE PØLSER, OG JEG ER LIGEGLAD”.

Så da hans fødselsdag oprandt havde jeg dækket op med: fødselsdagsdug, servietter med flag, røde sodavand og røde pølser og pølsebrød. 
Udtrykket i Jimmi’s ansigt var helt ubeskriveligt da han så middagsbordet,  ungerne og jeg var helt færdige af grin. Først syntes han slet ikke at det var morsomt, men så kunne han  godt se det sjove i det…Og jeg havde lavet lidt hakket oksekød og tortillas, så vi fik noget lidt mere bastant indenbords….Så i dag hvis han begynder på noget siger jeg:

DU SKAL IKKE SIGE: “RØDE PØLSER” til mig….han ved han får det…hehe

Her er det Jesper og Josefine der er i gang med “børnemenu’en”…
Reklamer

14 thoughts on “Du skal ikke sige "røde pølser" til mig!!!

  1. Hehe:) Gratulerer med dagen til Jimmy:) Pølser er vel godt:) Jeg har servert pølse med brød så ofte at ungene var skikkelig lei av det:) Et tips: legg pølsene i pølsebrød, ha på finhakket løk, ost på toppen og gratiner de i stekeovnen! NYDELIG:))Ha en flott kveld, klem fra meg:)

  2. Hahaha.. godt gået Annemarie.. han fik det han bad om. Det er sjovt når man får den slags indforstået sprog i familien.Det var godt han endte med at overgive sig og se komikken i din menu..hav en god aften.. 🙂

  3. Tillykke med Jimmi. Håber I nyder aftenen med eller uden røde pølser. Det er da vist en dag der vil blive husket resten af livet, men også blive kædet sammen med det I begge var igennem på det tidspunkt.

  4. Ha ha – min mand ville garanteret nyde den menu 😛 Det kunne jeg også finde på at servere hvis det var dét han helst ville have 😛 Tillykke med ham 🙂

  5. Et stort tillykke til din Jimmi.Nogen skal bare lære, at man får hvad man beder om. En rød pølse er nu det jeg helst vil sætte tænderne i. Men jeg må så indrømme, at jeg ikke er til pølser.Håber fødselsdagsbarnet får en god aften med pølser og kartoffelsalat!

  6. Jeg kan godt sætte mig ind i at man ikke synes at maden er vigtigt. Måske skulle man sige "jeg er ikke sulten – jeg har nærmest kvalme." Men på den anden side, hvis man fik chancen …Nu har jeg besluttet, at hvis der nogensinde er nogen, der spørger om noget i den retning, så skal jeg sige "Kyllinge-rucola-salat med artiskok-bunde, soltørrede tomater og krustader og bagefter citronfromage". Eller hvad med gåsesteg … eller måske tomatsuppe og derefter laks med dybstegte kartofler og spinat … ellerNej hvor bliver jeg sulten!

  7. Et forsinket men ikke mindre hjerteligt tillykke med din Jimmy :-)Og så minder din tekst på morsomste vis om at man ved gud skal passe på med hvad man ønsker sig ;-))

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s