MØNSTER

 Mandagens tema er mønster, og det her var lige hvad jeg havde adgang til her på arbejdet….Billederne er taget i går på Custom messe i Bella Centret, og der var bl.a. denne flotte motorcykel ,en såkaldt showcykel som ikke er en man kører særlig lange ture på.  Mange flotte detaljer, denne her havde en drage som tema…

Her er et meget flot  mønster i  fælgen…

Reklamer

20 thoughts on “MØNSTER

  1. Sikke en fin motorcykel – det er en man virkelig lægger mærke til med de sjove mønstre :-)God mandag til dig, Annemarie, klem!

  2. Wow, vilken läcker motorcykel! I ärlighetens namn såg jag inte först att det var en motorcykel. Jag såg bara odjuret.

  3. Herregud va häftigt!Fantastiskt vackert gjort – ett riktigt konstverk.Tack för att du visade mig/oss – och tack för din visit och kommentar hos mig.Ha det riktigt gott!

  4. Oi! Litt av en motorsykkel! Skjønte ikke først at det var det. Det må være den mest oppsiktsvekkende motorsykkel som finnes! Takk for din hilsen! -Margit-

  5. Uha, ligner en krokodille, og det sindsygt flot – undskyld mig, men hvis farven havde været lyserød, kunne vi da have kaldt motorcyklen REJEFARVET????Hej, hej, reje 😀

  6. ooooh, den må jo være noe for Crocodile Dundee!! Utrolig stilg da, men man forstår jo at den egner seg best utstilt og ikke på vegen!

  7. Det var en snygg motorcykel. 🙂 Härligt målad och ett vasst hjul. Hjulet ger sken av att cykeln kan köra fort. De som är duktiga med tuschsprutan kan skapa jättesnygga motiv. Men det är en svår konst, jag har testat lite. (Det gick inte så bra.)

  8. Ja! Den er herlig, og man kunne tro at den slet ikke kan køre, men ærligt talt, det ville være en morsom én alligevel.Jeg leder i hukommelsen efter "karnevals-køretøjer" som man godt kunne køre med, men sjovt nok er det, som jeg kommer i tanke om, de gamle sporvogne i København, der – så vidt jeg husker – havde smukke udskæringer og mønstrede slebne ruder, d.v.s. glarmesterarbejde der må have taget dagevis. Det var ikke engang for at udsmykke dem til fest, men til dagligt brug! Nå forresten, det var vist ikke alle, der havde råd til at køre i Sporvogn dengang i 20'erne, da de blev bygget!!!

  9. Hadde du ikke sagt det var en motorcykel så hade det vært svært for mig att se det, Litt av et prakt kunstverk..ja for det er det…utrolig flot lavet.Takk for koselig kommentar inne på min blogg. Det tog mig litt tid før jeg kunne gjengjelde svar…Ha en god dag 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s