Færdig med….

mit bogskab….dvs jeg mangler at få købt et par små runde klodser der skal udgøre det for “ben” så det kommer lidt op fra gulvet. Mange har spurgt hvor det skulle hænge, men jeg vil ikke have det op at hænge, jeg skal helst kunne flytte rundt på det, hvis jeg nu skulle få lyst til det. Det tror jeg der er flere der kender til, den der lyst med at møblere lidt rundt en gang imellem..Og det er så ikke hele stuen der bliver flyttet rundt, det kan bare være et par enkelte møbler eller pyntegenstande….Jeg er egentlig godt tilfreds med min stue som den er nu….

Men jeg er meget glad for det, det gav så noget mere plads i mit store vitrine/bog skab…Men mon ikke jeg finder noget at fylde i ?…Jimmi monterede  lys i skabet, men det kunne man ikke  se på det øverste billede, så derfor måtte jeg tage et billede uden blitz så I kunne se hvor hyggeligt det ser ud med lys i.

Reklamer

12 thoughts on “Færdig med….

  1. Hvor er det blevet flot, Annemarie. Tillykke med det :)Det ser rigtig hyggeligt ud med lys i.Jeg har et skab som dit. Det er ikke bredere, end det kunne placeres i en af sektionerne i vores stigereoler.Jo, jeg kender det udmærket med at flytte rundt på inventaret. Så sent som i weekenden blev der vendt op og ned på det hele oppe på landet.Rigtig god bedring med lille Fetti 🙂

  2. Hvor er det bare blevet flot og så er jeg da vild med at der er lys i det, så det også er muligt at finde en bog om aftenen. 🙂

  3. Det er blevet rigtig flot – og så endda med lys i 🙂 Jo det er lettest at flytte rundt på møblerne hvis man ikke har alt for meget til at hænge på væggen 🙂 God søndag 🙂

  4. Fantastisk så hyggeligt det ser ud med lys i skabet – og så alle de uhyggelige bøger – jeg spotter krimier: Stieg Larsson, Stephen King, Dean Koontz, Camilla Läckberg, Sara Blædel, Viveca Sten — meeen er det ikke ryggen af Jonas Jonasson: Den hundredårige der kravlede ud af vinduet…., som jeg også spotter – det er i hvert fald en hyggelig bog fuld af humor. Man får lyst til at slå sig ned i din stue med et uldtæppe og en kop kaffe og kaste sig over dit bogskab.

  5. Ja det er flot. Skal jeg også stille mine sko ind i det bogskab som jeg ikke har fået opstillet endnu? :)Når jeg ser nogen, som har fået et godt resultat ud af at arbejde med udseendet, så bliver jeg optimist igen!

  6. Hej alle tak for besøget og beundringen af mit bogskab….;-D, jeg er ret glad for det….og allerbedst det har kun kostet lidt og maling….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s