Det klør!!

Da jeg var på Frilandsmuseet var jeg lige nødt til at fotografere de her får, og jeg har set at et par andre bloggere også er gået i “fårene” (Madame og Donald). Nåeh men de her gik og gnaskede græs, da en af dem lige pludselig i fuld fart var på vej hen imod mig….men så drejede den lidt til siden, op af hegnet, og så gik den bare i gang med at få ryggen gnubbet op af hegnet….

Reklamer

11 thoughts on “Det klør!!

  1. Jeg opdagede pludselig, at jeg var rent bagud med at kigge dine indlæg.Først og fremmest sikken da et yndigt lille dukkebarn fra 60´erne. Ponyen ligner meget en jeg havde da jeg var barn, kun min var en arrig tingest, der ikke var så glad for mig, men til gengæld elskede min far ☺.Gudskelov, at alt er godt med din smukke datter og hendes lille baby. Alt andet ville være ganske forfærdentligt. Det må være pokkers svært, at klø sig under sådan en omgang uld.En god tirsdag til dig.

  2. Mette B: Der var heldigvis hegn i mellem os….Inge: ja netop..hehe….Annette: Det er ikke godt at være bagud, men så længe det ikke er med huslejen så går det nok..;-0 man kan heller ikke nå det hele….Madame: ja hvordan pokker skulle ellers også klø sig…;-DSerline: thank you for the visit…lovely daughter you have….

  3. Nej de jagter ikke mennesker, fordi de faktisk ikke er så stærke. Mon ikke der har været en loppe, som bed? Og så har den haft håb om at du ville klappe den, men da du så mere ud til at holde på kameraet end til at klappe får, så gik den hen til hegnet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s