Crazy eller gal med….

MØRK CHOKOLADE og en lille smule hvid chokolade…..særligt mørk chokolade med chili, mint, karamel eller kaffe i smager FANTATISK GODT !!!

Mandagstemaet hos Petunia er Crazy eller  skør/tosset/gal med.
Reklamer

26 thoughts on “Crazy eller gal med….

  1. Jeg kan altså ikke lide mørk chokolade – jeg synes, at det er frygtelig bitter. Næh så heller lys med noget karamelfyld 😉

  2. Åh ja, jeg har det præcis lige sådan 🙂 Mørk chokolade er bare så godt og især med chili, mint, karamel, kaffe – eller orangesmag ;O)

  3. Tak for din kommentar 🙂 Uha ja, den frøken Lätta… bortset fra det, indrømmet, jeg er chokoman, så du er en pige efter mit hoved.

  4. Mums.. jeg elsker god mørk chokolade, både med og uden smagstilsætninger.. Kan egentlig bedst lide det helt ren.. 🙂

  5. Den mørke chokolade må du gerne have for dig selv. Hvid chokolade derimd…mums. Eller tyk blød flødechokolade med mandler og rosiner i…..savle savle :-))

  6. Mutter: Petunia har flere forskellige temaer på sin blog som man kan deltage i…Om mandagen handler det om et ord, hvor man skal finde et billede man synes der beskriver netop det ord….Om onsdagen er det Himmelsk, og det behøver ikke at være et billede af himlen, det kan også være noget man selv synes er himmelsk…ens unger, ens kat, noget der smager godt, en bygning osv….håber det var forklaring nok, ellers spørg bare igen ;-0

  7. Chokolade er godt! (helst ikke for mørkt) neeeej se nu hvad du er skyld – nu vil jeg have chokolade – som jeg ellers ikke spiser særlig tit 😛

  8. Jeg er helt gal etter sjokolade også og til og med i dag, på en mandag, sitter jeg her og "koser meg"!!Men jeg tenkte nettopp på at en kollega av meg som røykte 20 – 30 sigaretter pr dag, klarte å kutte røyken… da må vel jeg klarte å slutte med sjokolade… eller vil det gjøre meg helt crazy???

  9. Det er jo lige præcis det, der er problemet: Det smager ALT for godt! Og så er det vanedannende…Jeg er derfor nødt til at forbyde mig selv at spise chokolade hele året, undtagen når det er jul. Men den ene gang (!) om året må vel være i orden? Ikke? Jo!

  10. Jeg er bestemt ikke til mørk chokolade. Jeg er frygtelig kræsen hvad chokolade, slik og andre søde sager angår. Jeg spiser meget sjældent noget af den slag. Jeg vil hellere have mad ☺

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s