Vi gik os en tur i …..

Sorgenfri Slotshave, men gik denne gang ind fra den anden ende af haven/parken….Selvom der kom lidt regn var det dejligt mildt i dag, omend luften er en smule fugtig….men for dælen da hvor er farverne smukke i øjeblikket….nu er parken jo ikke kolonorm, så vi fortsatte turen til Lyngby Sø og så rundt om søen på Gladsaxe-siden,  hjem til lidt frokost og en halv time på den ene side….

Bro over en lille kanal til en lille bitte skovsø.

 Jeg kan huske dette her “kar” fra jeg var en lille unge, der er vand i og vandet løber ikke ud…
 Mindesten/bænk for Viggo Stuckenberg, digtet “To som elsker hinanden…” er mejslet ind i stenene.
Meget flot kontrast i virkeligheden mellem sort træstamme, de gule blade og rød skovbund.
Reklamer

15 thoughts on “Vi gik os en tur i …..

  1. Det lyder som den dejligste travetur, selv om vejret har været lidt trist i dag. Jeg har været i Ørholm – der er vel mange smukke steder nær ved dig.God aften til dig, Annemarie!

  2. Der er så smukt derude lige nu – vi kørte igennem skoven og jeg havde, helt som jeg ikke plejer, glemt mit kamera. Farverne kaldte ellers på billeder.

  3. Oi….for et vakkert sted og så flotte bilder.. Nydelige høstfarger var det også….hos meg er det ikke løv på trærne lengre..Nyt kvelden, klem fra meg:)

  4. Madame: ja det var en lidt lang travetur, men dejligt bagefter…:-0..Helle: ja der smukt så længe det nu varer, ærgeligt du havde glemt kamera..Guri: jeg tror heller ikke det varer så længe før de sidste blade er faldet af her også….og en god aften til dig, knus herfra

  5. Lene: tak skal du have og god søndag aften til dig…Inge: tak, ja her er smukt, tror jeg er meget heldig at bo sådan et sted med så mange forskellige muligheder for traveture….:-D

  6. Ja, selv om der er noget vemodigt ved efteråret, så må man da sige, at året takker af med noget af et farvebrag, så lige på det punkt er jeg helt vild med årstiden – det er faktisk kun fordi, den varsler vinteren, at jeg har noget imod den 🙂 Det er godt nok nogle skønne billeder, du har fået skudt her i dag. Det lille 'kar' er en sød detalje.

  7. Laura: ja det er smukke farver..;-DEllen: ja jeg er jo heller ikke vild med årstiden, men flot er det…vinteren den springer vi bare over… hvis vi bare kunne…suk…og tak…Annette's: tak skal du have, ja det er et smukt digt….

  8. Sjovt med det lille kar, som har været der så længe du kan huske 🙂 Hvor er efteråret dog fotogent, og især når du er bag kameraet!

  9. Skønne, skønne efterårsbilleder fra Sorgenfri Slotshave :)Det lille kar ved træets fod er nogle små undere. Tænk, at det også var der i din barndom…I Søndermarken står der også nogle meget gamle træer, hvor nogle af dem har et lille kar ved foden. Det ved hundene, når de bliver tørstige under leg. Så løber de hen til karene og tager en slurk vand. Det gør rævene sikkert også om natten.Sådan er der tænkt over så meget ude i naturen 🙂

  10. Ditte: ja det er utroligt at det stadig er der…og mange tak for de dejlige rosende ord…Lone: Tak til dig også…ja det er da smart at hundene lige kan få en tår vand når de er tørstige….ja naturen er opfindsom…;-D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s