Hvordan så du ud i 80’erne ?

Bente fra Blogkvinder 40+ har startet bloglegen og jeg er også hoppet med på legen med et par billeder fra 1980’erne….Det øverste billede er fra 1984, jeg er næsten 23 år på det billede, hvor jeg venter mit første barn….Det var vores hund Buller, en dejlig labrador…

Det andet er fra maj 1985 ca. 1 år senere…der står jeg med min søn, han er på vej i bad..

Hvordan så du ud?

Reklamer

10 thoughts on “Hvordan så du ud i 80’erne ?

  1. Du godeste som tiden går…Jeg fik også første barn i 1984, og fatter ikke helt at der snart er gået 26 år.Hvor ser du sød med sønnen på armen. Man er vel stolt som førstegangsmor ;-))

  2. Jeg sidder og tager tilløb til at deltage i legen – men uffff, hvor havde man store "forsatsruder" og mange permanentkrøller, dengang i firserne :-O

  3. Åh ja, hvor var vi unge 🙂 og utrolig glade for at blive mødre. Det er nu også en herlig knægt du her stolt viser frem! I det hele taget fylder børnene vældig meget i vores liv på det her tidspunkt.

  4. annette: Ja og fik også min nr 2 i marts1988, 26 år gammel….unge mødre..Inge: ja han var en dejlig lille knægt, og tiden går stærtkt nu er han voksen..Pia: Tak skal du have…Guri:Dejlig hunde labradorerne…gule var ikke så normalt dengang, det var mere sorte….Bente: ja hund, krøller og store briller…Helle: ja, bare find et par stykker frem…Lene: vi kunne lave: de krølledes brilleklub….;-DDitte: Ja firserne gik med børnene, Dallas og at få pengene til at slå til…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s